0 oy
347 göst.
Aile kategorisinde (51 puan) tarafından
Evet sorum bu kızlar :) Mesela kavga ettiyse onlarla tartıstıysa ya da sevmediği huylarını davranışlarını size anlatır mı ailesinin? 

25 Cevaplar

+1 oy
(1,460 puan) tarafından

Eşimden önce ben öğrenirim. :D

-Reklam-
+1 oy
(50,844 puan) tarafından
evet anlatıyoruz birbirimize
0 oy
(923 puan) tarafından
Çok nadir anlatir  oda öğreneceksem anlatır.boşanma vs . Gibi yoksa anlatmaz.ama başka konular  hakkında konuşur anlatır. 

Bende  onun başkasından  duyacağı şeyi anlatırım ailem hakkında yoksa anlatmam
0 oy
tarafından
Bi konu hariç genel olarak anlatır 
0 oy
tarafından
Sabaha kadar konuşurduk bı anlatmaya başlayınca 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Evet her şeyi anlatır bende ona anlatırım genelde konuşur yorum yaparız 
0 oy
tarafından

Salaksa eğer anlatır. Akıllı adam anlatmaz. Ne eşiyle sıkıntısını ailesine ne de ailesiyle sıkıntısını eşine anlatmamali. 

Sonuçta eşle aile arasında voleybol maci yapilirken oradan oraya atılan arada yıpranan adam oluyor :)

Eşim anlatmaz.

Dogamiz gereği bir aksilik öğrensek en ufak şeyde adamın yüzüne vururuz. Onlar da aynı şekilde. 

Ailelerle olan problem eşlere anlatılmamalı 

0 oy
(16,737 puan) tarafından
Benimki anlatmaz anlatsında istemem hem bilmek istemiyorum hem de onları bana anlatan benle yaşadığı sorunları da onlara anlatır diye düşünürüm 
0 oy
(13,538 puan) tarafından
Evet. Onun için beyaz beyaz siyah siyah

En sevdiğim aktivite gece ikiden sonra onla sülale dedikodusu jfdfjkmbcxx
0 oy
tarafından
Evet anlatır. Bende eşime anlatırım. Zaten moral bozukluğundan anlaşılır ikimizinde :) 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Çok değil bilmem gerekiyorsa bilirim aynı sekil o da benim ailemle ilgili herşeyi bilmez bilmesi gerektiği kadarını anlatırım ..Zaten bence gerek de yok herşeyi bilmeye 
0 oy
(444 puan) tarafından
Anlatır ben aylesiyle görüşmüyor um oda sadece kardeşiyle görüşür kardeşi de ona hicbirseyi anlatmaz bilir hemen koşa koşa bana gelip anlatacağını oda ortak arkadaşlardan duyar  hemen bana anlatır. Mesela küçük kaynım araba almış eşimde kaynimi aramış neden bu eksiği almadın dükkanda demiş  kaynimda işimiz vardı diğer kardeşimle demiş ne işleri olduğunu dememiş eşimle aynı işte çalışiyolar eşim elemana sormuş nereye gitti bunlar ne işleri var mış elemanda hemen ötmüş.  Ama bende anlatırım yani genelde 
0 oy
(2,885 puan) tarafından
Ooo anlatır cay demlerim ne sikayeti varsa soyler benden saklamaz ailesiyle ilgili konuları ama ben oyle deilim bilmesi gereken kadarını anlatırım geri beni ailemi bağlar oyle ailemin herseyini eşime anlatmam
0 oy
(2,885 puan) tarafından
O anlatır cay demlerim ne sikayeti varsa soyler benden saklamaz ailesiyle ilgili konuları ama ben oyle deilim bilmesi gereken kadarını anlatırım geri beni ailemi bağlar oyle ailemin herseyini eşime anlatmam
0 oy
(1,717 puan) tarafından
İlk zamnlar anlatmazdı ama şimdi herşeyi anlatır hatta telefon ile bile konuşsa bana söyler
0 oy
(769 puan) tarafından
Eşime gerek yok kayınvalidem anlatır dertlesir benimle.cogu şeyi eşime söylememi saklamami ister :-)
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Evet anlatıyor hatta banada onlardan uzak dur diyor
0 oy
(78 puan) tarafından
Bazen anlatır ama ben sormam kendi isterse söyler 
0 oy
tarafından
Anlatır. Bende her şeyimi anlatırım oda anlatır bana
0 oy
(2,331 puan) tarafından
Asla asla asla o anlatmadigi icin bnde anlatmam mesela dun yegenleri kavga etmisler 16 yaslarinda biri birinin burnunu kirmis aksam anlatmadi yengesi dedi bna

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 118 göst.
13 Aralık 2022 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 899 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 452 göst.
14 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+36 oy
17 cevap 377 göst.

404,351 soru

12,113,673 cevap

36,450 kullanıcı

...