0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Kızlar 10 haftalık hamileyim rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm böyle çok seviyorum onu falan biraz karışık bir rüyaydı ama elimden gidecekmiş gibi anlatılmaz bir sevgiyle seviyordum bebeğimi doğum yapmıştım öpüp kokluyordum.  

KKızlar bir de şöyle bir şey var benim iki kızım var yani bir oğlum olmasın da istiyorum acaba bilinçaltından dolayı mı gördüm rüyayı bilmiyorum. Fakat eskiden çevremden rüyada erkek çocuk görmek hayırlı değildir gibi şeyler duyduğum aklıma geldi biraz korktum sizin fikrinizi merak ettim hayırlara çıksın inşallah.:)

4 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ben de kız görmek iyi değildir diye bilirim. Hayırlara gelsin canım. Ben şuna inanıyorum çok istersen Allah veriyor. Hayırlı bir evlat olur inşallah sağlıklı sıhhatli 
(80 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur sağlıklı olur ama benim hamileliğim o kadar zor geçiyor ki haftalardır yataktayım mide bulantısı kusmalar halsizlik anlatılmaz hiçbir iş yapamıyorum evim berbat durumda. Maddi durumumuz da çok şükür ama yani çok çocuk yapacak kadar iyi değil bir kız biri oğlan çok isterdim nasip olmadı hayırlısı bir oğlum da olsun diye üçüncü çocuğu denedim yani oğlum olsaydı kız da isterdim yanlış anlaşılmasın insan iki meyveyi de istiyor. ❤️ İnşallah bir oğlum da olur çünkü bir hamilelik daha kaldıracagimi düşünmüyorum çok zor geçiyor:((
(1,716 puan) tarafından
İnan anlıyorum hiç anlatmana bile gerek yok. Benim de bir oğlum vardı bir de kızım olsun diye çok istedim Rabbim nasip etti çok şükür. İnşallah hayırlı evlat olsunlar
(80 puan) tarafından
Allah bağışlasın teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Bende kızımı görmüştüm hastaydi gevrektense hasta doğdu böbreğinde genişleme vardı iyi duusn iyi.olsun hayırlısı olsun istediğini rabbim sana versin
(80 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin❤️ İnşallah Rüyam çıkar çünkü nur topu gibi bir erkek çocuktu sağlıklı sıhhatli böyle çok mutluydum ve kızlarıma bir erkek kardeş de istiyorum yani:))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tecrübelerime dayanarak ben iki kızımda da hatta bekarken dahi hep oğlan çocuğu görürdüm rüyamda iki minnoş kızım var:)
(80 puan) tarafından
Allah bağışlasın ❤️ ben ilk kızımda kız çocuğu görmüştüm rüyamda hatta ismi Merve olsun falan denmişti bana koymadım da ismini Merve ama kızım oldu ikincisinde hiçbir şey görmedim bunda erkek çocuk gördüm ama çok istiyorum yalan yok belki de bilinçaltıma işledi:))
(4,589 puan) tarafından
Belki sen olduğu gibi görüyorsundur bacım herkesin gönül hissi farklı çalışır sağlıkla gelsin inşallah Allah gönlüne göre versin hayırlı evlat etsin❤️
(80 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ❤️
(4,589 puan) tarafından
Amin canım:)
0 oy
(17 puan) tarafından
Cnm merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı ni Rabbim onu nasip etsin size benim de iki kızım var di üçüncüsü de istedik Rabbim nasip etti çok istedik hayırlı di ile bı oğlum olsun ve hep rüyamda erkek bebek yada erkek bebek kıyafetleri filan görüyordum ama Rabbim üçüncü kızımı gönderdi bize adını Masal koydum kızımın Rabbim masal gibi bir ömür nasip etsin diye artık çocuk filan da düşünmüyor dum kızım bir buçuk yaşında iken korundugumuz halde Rabbim nasip etti daha bunun cinsiyet i belli değil Rabbim hayırlısi ni nasip etsin bizlere 
(17 puan) tarafından
Bide belli olduğunda yazabilirmisinz merak ederim Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı eylesin
(80 puan) tarafından
Sizinkileri de Allah bağışlasın ❤️  şu an 10 haftalığız cinsiyeti belli olunca yazacağım buraya İnşallah sizin de bu sefer erkek olur bizim de Rabbim gönlünüze göre versin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde 1Elisa1defne (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Elisa1defne (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.