0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

image

image

Merhaba kizlar kizim bir yaş 7 aylik dodagnin iç kismi dili bem beyaz pamuçkuk olmuş sanirim napmaliyim 

7 Cevaplar

0 oy
(8,298 puan) tarafından
Sağlık ocağına git ilaç verirler evde gecermi bilmiyorm post çıksın 
(35 puan) tarafından
Dün gitdim 2 tane ilaç bi tane mavi renk ilac yazdilar ama bebegim uyuyamiyor açidan
-Reklam-
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Canim hiç mi farketmedin çok kötü olmuş 
0 oy
(80 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ne kadar doğru bilmiyorum linç yemek istemiyorum ama ise yarıyor annem hep böyle yapardı ben kızıma yaptım temiz bir tülbente karbonat koy ıslat yavaş yavaş temizle hemen gidiyor ben önce yapmak istemedim ama 2 aylık bebeğime yaptım annem yap dedi hemen geçti boğazına kadar temizledim 
(35 puan) tarafından
Teşekurler canim yarin ilk iş yapicam umarim işe yarar
tarafından
Linclik bişey yok doktorların bazıları söylüyor bunu canim:)
(1,537 puan) tarafından
Kız bize doktor dedi karbonat işini hemen ilaç kullanmayın önce karbonatlı su dedi gazlı bezle silin dedi
(1,782 puan) tarafından
Doğru canım bizde hastanede hastakara öyle yapardık gazlı bezle
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Bi anda mı bu hale geldş .ok kötü olmuş yavrum ya çok kötü olmuş nasıl canı acıyodur şimdi 
(35 puan) tarafından
2 gün önce fark etdim neden oldu hiç bilmiyorum açidan uyuyamiyo kuzum
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Cnm karbonat koy bir kaseye içine su kat karıltır gazlı bez ile ağzının içini temizle emziriyor isen her emzirme sonrası yap ağzında süt kalmasın benim küçük de oldu doğduğu hafta ama benimli bu kadar ilerlememişti ssdece dilinin üzerinde hafif vardı o zaman silmeye başladım 2-3 günde geçti sende bir haftada geçer
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Bu hale gelene kadar fark etmedin mi. Mukostatin al damlat ağzına karbonat kullanma sakın ağzı kötü olmuş karbonat yakar 
0 oy
tarafından
Benim oğlum da olmuştu karbonatlı suya temiz bez batır sur bide emziriyorsanız göğüs ucunuda aynı suyla yıka çok iyi geliyor geçmese ilaç yazdır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
8 cevap 173 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu

405,931 soru

12,167,256 cevap

36,629 kullanıcı

...