Geçenlerde de post açtım annem hakkında. O konuşmadan sonra konuşmadık. Zaten salı günüydü bende o günden sonra grip oldum ve biraz ağır geçti. Hiç arayıp sormadı. Cumartesi akşam aradı. Sesimden anladı hasta olduğumu. Sordu hasta mısın diye ben de evt kaç gündür canım çıktı dedim. 1 hafta da kardeşim bende kaldı annemler yaylaya gittiler. Bana bir şey demeden hemen kız kardeşimi sordu ona da bulaştırdın mı o nasıl diye. İyi anne iyi değerimi git gide anlıyorum. Beni sevmediğini bu kadar belli etme dedim. Güldü, yalandan nasılsın falan diye sordu. Cevap vermedim telefonu kardeşime vereyim onla konuş dedim. Sonra yok yanlış anladın ayağına yattı. Dün akşam aradı Ben eve geldim yarın gelsin kardeşin dedi. Bugün de ben Arim bakim falan dedim. Normal konuşuyoruz soğuk yapmadım kırılmasın belki ben yanlış anlıyorumdur diye. O anlattı anlattı sonra ben bir şey anlatıyordum neyse sonra konuşuruz başım ağrıdı dedi. Ben de hiç uzatmadan tamam dedim. Kapattık telefonu. Yani anlamıyorum ne yaptım ben. Niye böyle oldu bir anda. Sanki başka derdim yok gibi.
Bi de sürekli sakat kafan deyip duruyor. Kafamda kist var o yüzden. Çocuk ağlıyor diyorum. Ay öyle mi senin kafan da sakat nasıl baş edicen diyor. Ne demek Allah aşkına bu.? Ben mi çok kuruyorum kafamda ya, siz olsanız darılır mısınız