Bol şekerli anason ve rezene iç cnm
Pekmez iç pekmez yoksa şekerli su veya reçeli sulandir iç memene duştan önce soğanı ortadan kes soğanın suyunu goyus ucu ve 3, parmak şekilde kenarlarına sürerek dua et koysune sıcak bez köy hatta şu torban varsa sıcaklık arasında şu koy goysune koy ve sonra havlu sıcak sulu şekilde koy beklet 5dkk şeklinde sonra bebe yağı veya sıvı yağ zeytin yağı ile goysune masaj yap 5 DKK birine 5dkk birine o sıra sırt kısmına masaj yaparken sıcak kavluyu sırtına köy masaj bitince koysune tekrar sıcak su koy tekrar masaj yap en son soğanı sür suyunu bol şekilde üzerine bidondada olur sıcak su torban yok ise egerki sonra banyo yap 30dkk sıcak suyun altında banyo yap o sırada goyusune sabun yardımı ile mesaj yapmaya devam et soğukta kalma üstünü giyin banyodan çıkınca atketini giy sütyen giymeki sütun gelsin yoksa gelmez ben bu şekilde yaptım cnm çok şükür geldi sürekli tatlı şerbet gibi şeyler iç hiç birsry bikemedin toz şekerli su iç soğan ye bunu dene banada bilgi ver bu ddigim şey uzun 1 buçuk saatini alır ama Allah'ın izni ile sütun gelir bunu 2 3, ,gün dene benimki ilk seferde cogakdi anason ve rezeneyi çok içtim ama bol şekerli aktarlardan ala bilirsin