0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından
Kızlar birbirimize destek olup birikim yapmaya başlayalım mi

4 Cevaplar

+1 oy
(11,033 puan) tarafından
Nasıl olcak ki 
(130 puan) tarafından
Mesela sıfırdan birgün belirleyip elimizdeki bozuklari atarak baslayalim bir hafta sonra buraya yazalım böyle böyle çeyrek Gr ne gelirse alalim
(13,602 puan) tarafından
Ben eskiden çok güzel biriktirdim o şekil.  Baktım olmuyor benim kuyumcuya borç yazdırıyor taksit taksit ödüyoruz. Bi bileziği bitırdım doğuma kadar bitsin diye on grlik aldım bu sefer yarıladım parasını
(11,033 puan) tarafından
Ben bozuklukları harcıyorum ki, hatta özellikle elimde onlar kalmasın diye uğraşırım :) ama benim herif güzel bozuk biriktirir. Bi de sayar sıkıldıkça gıcık oluyorum ben :D

Kuyumcu tanıdık yok be güzelim. Olsa da borç yapmak istemem ben, sevmiyorum borç  :S

Ben elendim sanırım biriktirenleri izlerim burdan :D
(130 puan) tarafından
Ya aslında buda iyiymiş böylede güzel birikim olur Allah'ın izniyle
(130 puan) tarafından
Canim o bozuklarin bereketi çok olur derler aslında ama bilemedim
(11,033 puan) tarafından
Çok bereketli oluyo hakkını yiyemem bu kesinlikle doğru.
(13,602 puan) tarafından
Bozuk para birikmiyor bırakmaz ki benim adam nerde görse alir dükkana lazım bozuk arıyoruz diye
Aslında bareketli olur daha önce bozuk toplayıp on evro olunca evro alirdım
(11,033 puan) tarafından
Hepsi mantıklı biriktirmek güzel, dükkanda kullanması da mecburiyet. Bizim evde bozuk biriktirme işi eşimde işte. Ama bazen abartıyo bi ekmek için 100 lirayı bozayım ama bozukluklarına dokunmayım istiyo :D o azar azar saklar ben 100 200 leri saklarım, işin sonunda o daha çok biriktirmiş oluyo :D
(13,602 puan) tarafından
Tutumlu demek ki enişte ☺️
Bozukluğu birikince götürüyor bende dükkana denk gelen evro dolara el koyuyorum:)
Arada bi turist denk gelirse Allah'ın Zonguldağinda yada birı bozdurursa işte :p
(11,033 puan) tarafından
Ahahaha sen en iyisini yapıyosun :) ben de cüzdanından aşırırım, ben fark etmeden al der her zaman. Fark ederse geri alıyo benden :D ama ben akıllı karıyım hepsini vermem yine saklarım :D
(13,602 puan) tarafından
Haha  görümcemin stili ♥️
Defne babbannesinde idı artık olmuyormuş sute kalktığı saatlerinde otomatik kalktım özlüyor insan büyüdükçe:)
Gideceğim birazdan almaya
(11,033 puan) tarafından
Yaa biyolojik saatin kurulu tabi :) düzelir ama düzelmeye kalmadan yenisi geliyo zaten :) hadi bakalım git al minnoşu az da gezdir. Benim herif de geldi az önce dışarı çıkcaz inşallah birazdan, sevmiyorum avm gezmeyi :(
(13,602 puan) tarafından
İyi eğlenceler canım ☺️
(11,033 puan) tarafından
Ne eğlenceee ne eğlenceeee sağol bal sana da :*
(130 puan) tarafından
Ya bak bozuklarin bereketi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun için birine ihtiyacın yokki :)) sayarsan zaten birikmez hedef köy kendine mesela 1 sene boyunca dokunmayacam de dokunmassin .ben öyle yapıyorum kızımın hesabına biriktiriyorum ona ait yani:) hedef kumbara var o teşvik edici dene onu
(130 puan) tarafından
Canim ihtiyac var demedim ki ama birbirimizi teşvik edersek daha hevesli olur diye dedim
tarafından
Eminim çoğu kadinjn yastık altı vardır :))
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Bn toplasam sonunda kocam alır o yüzden harcıyorm 
(130 puan) tarafından
Gizli biriktirseniz nerden bilecekki
(1,213 puan) tarafından
Bn bsy saklayamıyorum ki :(
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ben biriktiriyorum bı şekilde o an şuna buna verdgo var sayıp o parayı görmüyorum kumbaraya atıyorum 
(130 puan) tarafından
Allah bereketlendirsin canim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 312 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 189 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 403 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,306 cevap

36,629 kullanıcı

...