0 oy
162 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kızlar 3 gündür basım dönüyor midem bulanıyorru reglime daha 5 gün var ama.dayanamadim.erken gebelik testi yaptım negatif görünüyor bu testler doğru sonuç veriyormu sizce ? İlk defa kullandım bende 

image

10 Cevaplar

0 oy
(11,679 puan) tarafından
Genelde doğru sonuc verir.ama bazı durumlar var.1 regline 5 gün olduğuna tam.emin misin? 2  bu tür testler kaba idrar yapılıp batirilmali üstüne yapıldığında doğru sonuç vermez hele.ki 5 gün varsa daha.sen nasıl uyguladın
tarafından
Ya bazen adetim gecikebliyor 1-2 gün mesela takvimin uygulamask var ordan bakdim adetime 5 gün var diyor bazen erken olabiliyorum bazen geç olabiliyorum değişiyor ben bir kaba idrarımı yaptım ordan azar azar o çubuğun üstüne döktüm batirmadim yani
(2,523 puan) tarafından
Merhaba babanın durumu nasıl
(11,679 puan) tarafından
Merhaba . bekliyoruz daha almadılar ameliyata.
(2,523 puan) tarafından
Allah şifa versin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Postum çıksın 
0 oy
(8,296 puan) tarafından
Adet gününü bekle bence
tarafından
Yani bu sonuç vermez mi diyorsunuz
0 oy
(592 puan) tarafından
Benim 16 gün geçmişti yaptım negatif çıktı ertesi sabah adet oldum bence doğruluk payı yüksek canjm zaten 5 günlükten itibaren var diye gösterme şansı en yüksek buymuş 
tarafından
Anladım canım sagol
(592 puan) tarafından
İnşallah vardır hayırlısı olsun canım
tarafından
Ya ben aslında pek istemiyorum daha. Hazır değilim
(592 puan) tarafından
İnşallah hayırlı zamanda olur canım kendini hazır hissettiğin psikolojik olarak kendini iyi hissettiğin zman olur
0 oy
(17,052 puan) tarafından
5 gün baya fazla canm bekle bence 
tarafından
İnternette aynı marka bakıyorum adete 7 gün olanlar bile yapmış silik çizgi çıkmış
0 oy
tarafından
Ben adet gecikmemin ikinci haftasında bile negatif gördüm bu testlerde. Hacemat için kan verdiğimde öğrendim hamile olduğumu. Geç döllenme olduğu için çıkmamış testlerde. Adete beş gün kala biraz fazla erken evet ama adetiniz geçince de bence bu testlere çok güvenmeyin. Sanırım 4-5 kere yapıp negatif gördüm. Hamile olmadığıma o kadar emin olmuştum ki kadın hastalıklarından randevu almıştım. Adet olmazsanız en güzeli kan vermek. Bendeki istisnai bı durum olabilir ama bu sizinde başınıza gelebilir. 
tarafından
Tamam cnim en iyisi regl.gununu beklemek
0 oy
(8,500 puan) tarafından
bende cok kötüydüm yaptım bundan hic bir somuc alamadım sonra acilr adet olmadım karnım ağrıyo diye gitim hamilrymisim
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Bı kaç gün sonra regll belirtisi yoksa yine yap
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Yani hamile bile olsanız bu baş dönmeleri mide bulanmaları genelde 5 haftadan 6 haftadan sonra başlıyor biraz psikolojik gibi ve testiniz negatif çoğunlukla da testler doğru çıkıyor
tarafından
Evet bende şaşırdım zaten ilk oğlumda belirtilerim bu kdr erken baslamamisti adetim geçtikten sonra başlamıştı neden böyleyim kaç gündür çözemedim ama piskolojik olmadığına eminim ilk defa böyle oluyorum bundan önce ateş grip boğaz ağrısı çekmiştim duzeldim sayılır sadece burnum tıkalı korona olabilirmiyim sizce
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Veriyor  kardeşimde  bende  yapmıştım  verdi  negatifti doğruydu  yani 
tarafından
5 gün varadete yinede kesin sonucmu sizce
(2,055 puan) tarafından
Valla benim  günüm geçmişti  yinede verdi  ama siz  biraz  bekleyin  eğer  geçerse  gününüz  o zaman  yapın  ya da kan testi  verin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
10 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde feyzamelek (46 puan) tarafından soruldu

405,799 soru

12,161,004 cevap

36,606 kullanıcı

...