0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (659 puan) tarafından
Gecen ay 1 kez kart ile trendyoldan alisveris yapmistim karti kayit etmedim diye hatirliyorum bugun bi kez daha alisveris yaptim onay istemeden siparis alindi dedi daha once alisveris yaptigim icin mi acaba kart babamın ve cok tedirgin oldum

4 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
Muhtemelen kaydetmiştir benimki de Hepsiburada otomatik çekiyor eşimde şifre istiyor. Profilden kayıtlı kartlarım kısmından iptal edebilirsin. 
(659 puan) tarafından
Evet galiba karti kayit etmisim trendol müşteri hizmetleri de kayitlidir kartiniz dedi
-Reklam-
0 oy
(7,694 puan) tarafından
Bizimki kayıtlı olduğu halde istedi onay kodu ama
(659 puan) tarafından
Bazen istiyor bazende istemeden cekiyormus 3D korumayi seciyormusunuz bilgisi varmis ben biraz panikli alisveris yaparim farketmedim galiba
0 oy
(16,931 puan) tarafından
Ben de geçen hafta eşimin kartindan alisveris yaptım. Siparişi verirken kart bilgilerini girdikten sonra aşağıda 3D secure bilmem ne gelsin mi diye sordu onay kodunu yani. Ona tıkladım da eşime onay kodu gitti
(659 puan) tarafından
Buyuk ihtimal ben ona tiklamadim
0 oy
(8,467 puan) tarafından
bazen onay kodu istiyo kartlarda bazende istemiyo
(659 puan) tarafından
Bircok kisi boyle soyledi trendyol musteri hizmetleride siparisiniz oluşturulmuş  kartiniz kayitli kalmistir dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 290 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 2prensannesi. (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
19 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu

405,524 soru

12,150,248 cevap

36,567 kullanıcı

...