0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından

Kızlar ya eşim sanayide çalıştığı için kıyafetleri yağlı önce onu yıkıyoruz ayrı sonra bizimkileri atıyoruz makineden kıyafetleri bi çıkardık böyle oğlumun kıyafetleri mahvolmuş 4 tane swet bu şekilde bir de altlar var nasıl çıkarabiliriz 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(4,390 puan) tarafından
ablam vernel ve çamaşır suyunu karıştırıp lekeleri çıkartiyo cidden ayse teyze gibi bir şey ablam :))
(349 puan) tarafından
Vernel yumuşatıcı olan mı çamaşır suyuyla bende çıkarıyorum bunda ile yarar mı renkleri gitmez mi
(4,390 puan) tarafından
Vala ablam yapıyordu canim. çok çamaşır suyu katmadan. evet , yumusatici
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Vanish kosla halı ve koltuk temizleme spreyi vardı evde bi kere deneyeyim dedim lekenin üstüne sıkıp makineye attım mütiş tertemiz çıktı. Denemeli öneririm. 
(349 puan) tarafından
Vanish leke çıkarıcı da aynı işi görür dimi ondan alayım inşallah geçer ya iki üç kere anca giydi zaten pahalı bi de evdekinden olmayayım
(3,164 puan) tarafından
Görür bence. Yani eşimin işyeri yeleği vardı simsiyah olmuştu yakaları cep kısımları. Asla çikmiyordu ona denedim valla tertemiz çıktı
(349 puan) tarafından
Makina da başka kıyafetler yıkanıyordu elle çamaşır suyuyla çıkarttım leke çıkarıcı 150 olmuş :⁠-⁠\
(3,164 puan) tarafından
Valla o kadar olmuş mu ya :o hoş 10 lira da olsa boykot ürün müş vanish alınmaz. Ben alalı 3-4 ay oldu çocugu tuvalete alıştırırken almıştım öyle kalmıştı.
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Venish leke çıkarıcı sini dene
(349 puan) tarafından
O çok pahalıydı başka leke çıkarıcı vardı bi de çamaşır suyuyla hallettim
(2,523 puan) tarafından
İyi çıktı yani
(349 puan) tarafından
İyice çitiledim çıktı valla :)
0 oy
(84 puan) tarafından
Cif sprey kırmızı olanını kullanıyorum çok güzel leke çıkarıyor 
(349 puan) tarafından
Cif almıycam canım İsrail malı almıyoruz artık
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Canım 5 litre kadar sıcak suya 5-6 damla çamaşır suyu koy karıştır iyice sonra  kiyafetleri Isla ama çok aşırı Koyma çamaşır suyunu az koy bak rengi solmasın ben öyle çıkarıyorum yada leke çıkarıcı alıp fircala 
(349 puan) tarafından
Her ikisini de yaptım öyle çıktı teşekkür ederim
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Normal detarni çamaşır suyla karıştır makinada calistordi
(349 puan) tarafından
Makine çalışıyordu elle çamaşır suyuyla çıkarttım
0 oy
tarafından
Oxi ile cikar
(349 puan) tarafından
İlk defa duydum marketlerde bulunuyor mu
tarafından
Hom bitkiselin satan bir kadindan almistim belki videolar vardir artik korkmadan cocugumun eline herseyi verebiliyorum ister camasir makinesine atarak yada ben kiyafetin ustune serpip kaynar su dokuyorum ustune zaten cikarttigini hemen goruyorsn
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Normal yemek yağlarında bebek pudrasıyla çıkarıyorum ben ama bu da çıkartır mı bilmiyorum 
(349 puan) tarafından
Pudra hiç almadım kuruyan lekeleri de çıkartıyor mu
0 oy
(26 puan) tarafından
Ben Arap sabunu kullanıyorum çok güzel ama makinem de leke çıkarmıyor asıl iş makinede bence 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 261 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Necla6565 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.