0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kizlar 2tane oğlum var biri 8aylik biri 6yasinda namazlarımı cok zor kılıyorum öglen ikindi aksâm tamam bazen sadece farzlari kılabiliuorm cunku küçüğum feryat figa  agliyor yada uyaniyor yatsiyi kilamiyorm aksamin telaşi cocugun uykusu esim bazen disardi cikiuor sabaha kalkamiyorum oglum gece boyu uyaniyor uykusuzluktan bitkin düşüyorum sizler nasıl yapiyorsunuz?

7 Cevaplar

+1 oy
(2,523 puan) tarafından
Kılabiliyorum çok şükür

Yorgun olsamda isimde olsa önceliğim namaz 
-Reklam-
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Çok şükür hepsini kılıyorum namaza engel yoktur ne olursa olsun yeter ki sen kılmak işte.
tarafından
Maşallah imrendim şu an size
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla bütün dediklerinden geçtik canım bizde ama ben yine de aksatmadim. Farzını kilabildigimi kıldım. Tamamını kilabildigimi tam kıldım.. ama bırakmadım çok şükür 
(238 puan) tarafından
Yok bırakmak konu değil merak ettim b
Nasil bir düzene oturtugunuzu onceden kolaydi ama bebek olunca sürekli bölünüyir namazlarim
(1,071 puan) tarafından
Evet bazen sünnetle farz arasında yarım saat 1 saat geçtiğini biliyorum ama her bahane de şeytanın vesvesi deyip kalktım yerimden. Ben 11 yaşından beri kılıyorum o yüzden nefsine çokta ağır gelmedi
0 oy
(2,453 puan) tarafından
Çok şükür iki oğlum var 4.5 yaş biride 10 aylık kılmaya gittiğimde ikiside yanıma gelir büyüğü benle kılar küçüğü beni izler bitene kadar 
(238 puan) tarafından
Büyügümün akli eriyor artik ama küçügüm çok ağliyor katılarak
(2,453 puan) tarafından
Ya benimki kılmayı bilmez ama yaptığım hareketleri yapar kücugunde hoşuna gider bakar...namazligin başına ben boncuk ve tesbih diktim dikatimi çeker sende dene cnm
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben de bebeğim nedeniyle sabaha kalkamıyorum sabahın kazasını kılıyorum onun dışında annemle kalıyorum şu an hiçbir şehir dışında çalıştığı için annem de namazı kılıyor ilk onun kılmasını bekliyorum sonra anneme bebeği verip ben kendim kuruyorum o dışarıda olduğu zamanlar falan da yarım saat bir saat gecikiyor bazen ya da pusetine koyup kendi kendine oyalanmasını bekliyorum sadece bazıları kalabiliyorum dediğimiz gibi
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Bacım namazın o tarz bahaneleri olmaz.kolumda serum karnında diren yanımda sonda hepsini kıldım şükür. Benimde cahiliye devrim vardı. Rabbim öyle bi tokat attı kendime getirdi beni hamd olsun . Sende o tokadı yemeden olan yap kendine. Ezan okunduğu çocuğun işini hallet. Bi atlamaya abdest al,biraz gönlünü etnamaz kıl. Öyle öyle devamı gelir. Benim ikizler saçımı başımı yoluyor namazda. Saçım açılınca namaz gidiyor o kadar bunalıyorum ki ama mecbur Kalkıp yeniden kılıyorum o rekatı. Bunlar hep imtihan. İnşAllah kazananlardan oluruz
(238 puan) tarafından
Amin arkadaşm
0 oy
(780 puan) tarafından
Kiliyprum namaz hersyden once gelir.aglarsa aglasin

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 597 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,043 cevap

36,568 kullanıcı