+1 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (827 puan) tarafından
Cevremdeki insanlardan ailem de dahil olmak uzere cok darbe yedim esimin ailesi vs.hepsinden uzaklastim uzunca bir sure kabuguma cekildim kizim ve esimle birlikte mutluyum baska kimseyi istemiyorum hayatimda cunku canimi sıkıyorlar ama kizim icin mecbur katlaniyorum yalandan da olsa yanlarinda mutluymus gibi davraniyorum ama icim istemiyor aslinda kendi evimde olayim kendime zaman ayirayim kizimla ugrsayim istiyorum hep insanlardan biktim artik gercekten ama kizima bencillik yapmak istemedigim icin bazilariyla mecbur muhattap olmak zorunda kaliyorum cunku cani sıkılıyor hep beni gormekten ama ne yalan soyleyim kimse bana dokunmasin uzak olsun istiyorum hep ben kizim ve esimle mutluyim fazlasi zarar gibi geliyor hep baska ben gibi olan var mi aranizda?

5 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Bende kendi halimde olmayı çok severim anacocuklar istiyor seviyor kalabalığı gezmeyi. Onlar için katlaniyorum bende
(827 puan) tarafından
Cocuklar icin mecbur malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızını parka götür markete götür ben öyle yapıyorum hiçte sıkılmıyor 
(827 puan) tarafından
Goturuyorum ama yine de sıkılıyor surekli bir uerlere gitmek istiyor yaninda insanlar olsun istiyor benim tam tersim
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Boşver en iyisi böyle kime arkadaşım dostum desem gidiyorlar en iyisi eşim ve kızım mis onu anladım bndr
(827 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(1,240 puan) tarafından
En ıyısı bende oyleyım valla laf sokma yok dedıkodu yok kafam rahat esımle oğlumla dısarı çıkarız gezmeye cafeye  esım işteyken parka gıderız  oyun parkına gıderız kımseye ıhtıyacımız yok 
(827 puan) tarafından
Ayni bende valla en guzeli insanlarla ugrasmak zor geliyor artik
0 oy
(212 puan) tarafından
Ben annemle aynı sitedeyim başkada tek bir arkadaşım yok oğlum sürekli oraya gidip gelir başkada kimseyle konuşmaz arkadaşları yok onunda ben kızım babası  ve annemler 2 yıldır başka kimseyle konuşmuşluğu yok
(827 puan) tarafından
Bizde k.validemlerde ayni binadayiz oraya iniyor surekli gorumcelerin cocuklri falan gelince onlarla oynuyor parka vs.gittigimizde oynuyor ama yine de yetmiyor surekli yaninda birileri olsun istiyor beni de hic birakmiyor surekli oyna benle diyor tek basina takilmiyor hic benimki
(212 puan) tarafından
Benimki tek takılıyor işte oyunlarıda tek oynar kendi kendini eğlendirmeyi beceriyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 695 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 576 göst.
16 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu

405,874 soru

12,164,370 cevap

36,617 kullanıcı

...