0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Kizlar sizce şu dönemde kadın veya erkek nasıl şuanda eskiye göre 

9 Cevaplar

0 oy
(4,433 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şu dönemdeki ilişkileri daha sağlıklı buluyorum. Kadın da erkek de önce kendi hayatım deyip, düzenini kurmaya odaklı. Kendi fikirlerine uymayan şeylerde sürekli ödün vermek yerine bu benim hayatım ve sen sevgilim veya eşim de olsan bu kadar müdahale edemezsin diyorlar. Kendilerini geliştirmek için emek ve çaba sarfetmekten gocunmuyorlar. Evliliklerinde de kendine güvenen bireyler oldukları için, aldatma, şiddet, aşırı kıskançlık gibi şeylerde asla tahammül etmeyip kendi ayakları üzerinde duruyorlar. Başkaları mutlu olsun diye kendilerini mutsuz etmiyorlar. En azından benim çevremdeki örnekler böyle. Elbette tam tersi ilişkiler yaşayan kişiler de vardır ama eskiden de vardı bunlar zaten.
(1,245 puan) tarafından
Harika bı yorum gercekten
-Reklam-
+1 oy
tarafından

B.oookkkk gibi :getlost:

+1 oy
(1,914 puan) tarafından
Gençler hızlı yaşamayı seviyor ya. Mesela bende çok büyük değilim 24 yaşındayım. Gördükçe yasitlarimi çok rahatca erkek arkadaşıyla geziyorlar. Anı yasiyorlar ya kafaya bişey takmadan kimseyi umursamadan istedikleri hayatı yaşıyorlar 
(1,245 puan) tarafından
Benim dini nikahm vard bile gezmedik eşimle nisanliyken ama gezsinler bence sadece büyükleri evet takmiyolar bu gerçekten olmaması gereken bişey biz büyüklerimize varız
+1 oy
(6,303 puan) tarafından

Ar namus edep haya kalmamış bunlara dikkat edende yobaz gerikafalı oluyor  aaaa ama pardon biz modernleşiyorduk :angel:

(1,914 puan) tarafından
İşte sorun burda modernliği laikliği soyunmak zannediliyor. Çok kötü
(6,303 puan) tarafından
Kesinlikle öyle kapalıysan zaten -1 yok arkadaşım bizde araştırıp okuyoruz biliyoruz hatta fazlamız bile var elhamdülillah
0 oy
tarafından
İlişki mi var eskiden bağlılık vardı şimdi o yok maalesef 
0 oy
(212 puan) tarafından
Evli gibiler kesinlikle sevgili gibi takılan yok
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yapmacık ve itici geliyor 
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Kimin eli kimin cebinde belli degil buna dizilerin katkisı cok bence ordaki yasamları gercek sanan kızlar erkekler cok
(1,245 puan) tarafından
Diziler zaten mide bulandirici
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Bence erkek yanmda biri olsun derdinde kızda benim ihtiyaçlarımı karsilasin zengin olsun derdinde 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KadrATr (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cemre 52 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 166 göst.
16 Ocak 2022 Aile kategorisinde Zeynep25 (37 puan) tarafından soruldu

403,501 soru

12,088,840 cevap

36,380 kullanıcı

...