0 oy
76 göst.
Aile kategorisinde (2,071 puan) tarafından
Maalesef gece sürekli uyanıp uyanıp emmek istiyor. Bir ay daha sabredip 2 yaşını mı bekleyeyim? Öğretmenim yarıyıl tatilinde bıraktırırım. Ama bi yandan da çok yoruluyorum. Sürekli uyanıp uyanıp emiyor

4 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Bence bıraktır yine sen bilirsin ama bende bebeğimi 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum o kadar oyuna çevirmişti ki sürekli istiyordu açık olsun markete pazara gidemiyordum hemen onumu cekistiriyodu 16 ayllikkrn bıraktırdim oh dünya varmış dedim şuan 17 aylık gece uyanmıyor bile ama yemek yiyor tabi yemese devam ederdim çok şükür yemesi iyi ama bıraktırmak öyle rahat ki
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Süt varsa emzir bence ya..çok zor evet ama az sabır sadece 
0 oy
tarafından

Oğlumu hiç emdir medim o yüzden birşey diyemiyorum post üste çıksın ama şu var sadece alışkanlık haline getirmiş belliki 

0 oy
tarafından
Bence bıraktır ya ben 30 aylık hala bıraktıramadım çıldırmak üzereyim :( benim gibi geç kalma 
(2,266 puan) tarafından
30 aylık çok geç kalmamış mısınız siz. İslami süreyi bile geçmişsiniz bence biran önce kararlı olun ve bıraktırın. Böyle yazdım ama kusura bakmayın birden dikkatimi çekti 30 ayı okuyunca
tarafından
Yok çok haklısın ama herşeyi denedim yok çözümün varsa söyle:)
(2,266 puan) tarafından
Bir fikrim yok ama bence net kararlı olun ağlasa çıldırsa da yani bir haftaya bakar belki hayatınızın en zor haftası olur ama illa ki bırakır Allah yardım eder niyeti sağlam alın ya allah bismillah :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcfb10 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 251 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
21 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,897 soru

12,165,644 cevap

36,622 kullanıcı

...