0 oy
176 göst.
Aile kategorisinde (89 puan) tarafından
İki aydan fazla kasık ağrısı çekiyorum sprailim var kanamam da cogalmisti normalde 4 gün adet olan bn 10 gün olmaya başladım 2 aydır ve sürekli erken adet oluyordum kasık ağrım çok olunca doktora gittim bugün sprailin çıkmasi gerek etrafı hep iltihap dolmuş dedi ve parça almamiz gerek yarın gel dedi başka hiçbirsey demedi korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Smear testi yapacaktır. Korkulacak birşey yok. Her sağlıklı kadının yılda bir kez yaptırması gereken bir olay. Kan tahlili gibi birşey 
(89 puan) tarafından
Parça diyince aklıma keseceler fln geldi cnm
(5,471 puan) tarafından
Sanmıyorum. Genelde smear için parça diyorlar ama
tarafından
Korkulacak bir işlem değil bende bu hafta kontrol amaçlı yaptiracam
(398 puan) tarafından
smear de parça alınmaz belli ki başka bir işlem
-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Benim kanamam vardı surwkli benden de alinsi ama ayni zamanda kurtajda oldum genel anestezi ile 
0 oy
(3,386 puan) tarafından
Banada çıkarırken parça aldılar canım smear testi için iki saniyelik bir şey çıkarırken alıyor korkulacak bir şey yok 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Spiral kaymiş kaydiğindan dolayi iltap olmuş korkma o parcayı alıcaklar senin iltihapıni ilacla temizliyceklet
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Parça aldırmak ile smear aynı değil canım geçen hafta annemden aldılar parça ufak bir operasyon annemi uyutup almışlar anesteziyle , aynı senin gibi şikayetleri vardı çok fazla kanama ve spiralin ipi kopmuştu onuda çıkardılar aynı anda bakalım sonuç bekliyoruz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bctnky (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bctnky (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bctnky (18 puan) tarafından soruldu

405,802 soru

12,161,177 cevap

36,606 kullanıcı

...