0 oy
810 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

oğluma 2 yaş etkinlik ve çadırı aldım. Memeden kesme kararı aldım ve tableti tamamen kaldırdım iki çocuğumda çok düşmüştü tablete daha önceden çadır ve etkinlik kitabını alanlar memnun kaldınız mı ? Oğlum belki aldıklarımla yakamı bırakır oynar da bende biraz rahat ederim 

26 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Yaa çadir çok güzelmiş
tarafından
Bende çok beğendim en azından ilgisini çeker oynar
-Reklam-
0 oy
(3,286 puan) tarafından

Hiç bişi almadım köyde bim yok :D

tarafından
Ayyy neyse kız sağlık olsun
(3,286 puan) tarafından
Başka bişi diyemiyom zaten hahahah
(1,052 puan) tarafından
Sende ben gibisin bende köyde oturiyom
(3,286 puan) tarafından
Ah ah köyün de ıssız yerinde ne bakkal.ne pazar
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Bende kızıma  alacam evde bulunsun daha 4 aylık kitabın içindeki resimleri gösteriyorum   dikkatini çekiyor 
tarafından
Evet çok güzel bencede al dahada pahalanıyor
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Canm kitaplar kaç sayfa içeriği güzelmi
tarafından
3 tane kitap inceler ama güzel beğendim içeriğini
(2,524 puan) tarafından
Üçü mu yüz tane mi
tarafından
3 lü set 100 TL
(2,524 puan) tarafından
İyiymiş bakalım akşama kalacak mi
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Çadıri elime aldım bıraktım aldım bıraktım sonra bıraktım almadım :D benim ki 17 aylık ve depremde evimiz yıkıldı şuan kiradayiz odası yok ev küçük koyacak yer bulamam dedim bıraktım 1 tane gelmişti 

(1,573 puan) tarafından
Hatay İskenderun siz
(1,052 puan) tarafından
Adiyaman yakın bi kasaba evi yıkılanları görünce çok üzülüyorum o anki çaresizlik aklıma geliyo çok şükür sağ çiktik şuan konteynır da kalan çok akrabalar var hayatları çok zorlaştı
(6,646 puan) tarafından
Canım çocuğunun hevesi varsa al ben konteynere kurdum alan dar ama yapacak bişey yok hevesle oynuyor bu yaşına birdaha gelmeyecek
(1,573 puan) tarafından
Ya öylede küçücük yer bidaha evimiz ne zaman olacak bilmiyorum benim oğlan küçük daha 17 aylık ben heves ettim de bilmiyorum
(1,573 puan) tarafından
Suskunanne
Gerçekten çok zor hayallerim umutlarım yasanmisliklarim hepsi enkaz oldu daha yeni parke duvar kağıdı dosetmistim evladima oda yapmıştım şimdi odasida yok dolabıda bin şükür canımız sağ inşallah yeniden olur herseh sabırsızlıkla TOKİ evlerini bekliyoruz bakalım oda ne zaman verirlerse
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Etkinlik kitabını sizin göstermeniz lazım 2 yaşındaki çocuk kendi oturup bunu beceremez. Yükselen zekanın bir çok kitabını kullandık çok faydalı 
tarafından
Tabiki ben göstericem çadır için kullandım diğer cümlelerimi
(3,927 puan) tarafından
Benim kızım da 27 aylık eğitici kitaplar için post açmıştım oradan bakıp etkinlik kitapları alabilirsiniz bir de yap-boz magnet var yükselen zekanın hepsi de çok güzeller dikkatleri gelişmesi düşünmeleri açısından çok iyiler
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Etkinlik kitabi nasıl guzelmi?
tarafından
Ben beğendim
0 oy
(3,471 puan) tarafından
Yükselen zekanin kitapları çok güzel trendyolda bazen indirime giriyorlar oradan da bakabilirsin. İlk sticker kitabimim, yaz sil kitaplaarı var 2 4 yasa uygun birde cırt cırtlı kitapları var onlarda aklında bulunsun canim
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından

Çadırı çok beğendim birazdan cikicam bula bilirsem bende alım oğluma 

tarafından
Al al bencede
0 oy
tarafından
Biz 4 sene önce aldık çadırı çabuk kırıldı eğer iyi bakılırsa birşey olmaz benim kızlarım çadırın içinde takla atıyorlardı çadıra takla attırıyorlardi
tarafından
İyi kullandırtırm:D
0 oy
(13,596 puan) tarafından
Bilmiyordum bunlar geldiğini kitap alirdım bakarım kaldıysa artık 
tarafından
Güzel beğendim ben kitabı
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Eşim çalışıyor o gelince gidiyorum maşallah millet vakumluyo bisey kalmıyor etkinlik kitabımız çadırımiz var eve bişeyler bakardım evde dolu ama gözüm doymuyo:)))
tarafından
Bu çadırın aynısı mı memnun musın
(5,234 puan) tarafından
Niloya almıştık magazadan ama çok dandik oluyor ya hemen bozuluyor sağlam yapmak lazım bantlayın kurarken cnm
tarafından
Aynen bantlıycam o iskeletleri
(5,234 puan) tarafından
Daha sağlam olur en azından
0 oy
(2,470 puan) tarafından
Cnn çadırı kurduğunda resim paylaşır mısın 
tarafından
Paylaşırım tabiki
0 oy
(322 puan) tarafından
Ya bu konuyla ilgisi yok ama mazur gör canım benim sıpacık 14 aylık resimli kitabı var ilgisini çekmiyor hiç gösteriyorum 15 sn fazlası yok oyuncakları da ilgisi yok nerde süpürge nerde kaşık oğlan orda gelişim doktoruna götürdüm 11 aylık çıktı doğrusu yaptığı şeyleri de yapmadı orda uykusundan uyandırdım sıra geldiği için ama yinede alıştırman lazım diyor ilgisi olması lazım diyor siz nasıl alıştırdınız doktor boyama kalemi al karalasın dedi 5 saniye karalıyor direk ağzına koyuyor ben ağzından çekince karalamaya yöneltiyorum kaçıyor bu seferde
0 oy
tarafından
Ben kendime tayt almaya gittim kalmamıştı ya

Oyuncaklari zaten büssürü var çadır alsam iki tane almam gerek çünkü eminim ki kardeşiyle bu yüzden kavga ederler

Bi benim çocuğum mu kitapları yırtıyor acaba ya daha önce ayni şekilde bimden almıştım hepsinin sonu aynı oldu
(1,340 puan) tarafından
Tayt cok rahat ben aldim diger renginden bedeni olsaydi onu da alirdim valla. Baska bime bakaydın belki bulunurdu.
tarafından
Canım orda çalışan ablaya rica ettim diger sube de varmj arayıp sorarmisiniz diye aradi kasa yoğunmuş bakmadı kalıp kalmadığına çok istiyordum almayi da nasip değilmiş napalm ‍
(1,340 puan) tarafından
Arada geliyor bime artik bi daha ki sefere alirsin insallah ;)
tarafından
İnşallah gelir yada sen kendine aldığını bana ver  :)
(1,340 puan) tarafından
Olmaz olamaz veremem o benim:D
tarafından
Cimri garıı seni  şaka şaka hayırlı olsun güle güle kullan
(1,340 puan) tarafından
Sagolasin daha güzelleri senin olsun insallah :))
0 oy
(298 puan) tarafından
Yaaa çok güzel bende kızımla gidip bakayım 
0 oy
tarafından
Çadır nasıl güzel mi
0 oy
(77 puan) tarafından
Çağırın büyüklüğü nasıl içinde rahat rahat oynaya bilir mi
tarafından
Bence oynar cm büyük
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Kitabın içinde nasıl etkinlikler var canım 
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Giydirme oyun u istiyordum ama kalmamıştır galiba gitmedim aksam esim bakacak kaldıysa alır kalmadiysa netten sipariş vercez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 329 göst.
8 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 513 göst.
0 oy
22 cevap 612 göst.
7 Ocak 2022 Aile kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu