Bir şeyi takmasam diğerini takıyorum. Günlerce takılı kalmasamda o gün sadece o olana odaklı oluyorum. Takmamaya çalışıyorum yok olmuyor. Gamsız olayım diyorum olmuyor. Bedenim yorgun ruhum hep beter. Kaç gündür ben kaşımı falan almamışım, unutmuşum. Demin aynaya Bi baktım. Dedim ne bu hal. Her yerim sivilce dolmuş. Yaşım daha 21. Hastalık deseniz gırla. Burda da dedim kafamda kist vardı. O büyüyecek mi patlayacak mı derdi beni yedi bitirdi. Şimdi de beynime yeterince kan gitmiyormuş. Bugün buraya da yazdım zaten. E o da riskli. Felç riski hatta ve hatta en kötüsü ölüm riski var. Evet zaten öleceğiz ama ne bileyim böyle olunca kötü oluyor işte insan. Daha 1 yaşında kızım var. Ya bana bir şey olursa korkusu beni yedi bitirdi. Psikolojim yerle bir. Napıcamı bilmiyorum. Dua etmekten ve o binbir türlü yan etkisi olan yedikçe beni daha da kötü yapan ama yemek zorunda olduğum ilaçları yemekten başka elimden bir şey gelmiyor. Beni de üzen bu maalesef. Hiçbir şey yapamamam.. Takmayan nasıl yapıyor nasıl?