0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
Kızlar neden olur Yaa kafası terliyo ama elleri soguk ne yapmam gerekiyo sarmammi 

7 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Kundağa sığana kadar hep kundan yaptım. 3 aylık şu an yapmıyorum. Hem güzel de uyuyordu
-Reklam-
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ellerine eldiven tak 40 kına kafar sakın cıkarma üşüyor elleri
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Elleri ayakları hep soğuk olur zaten bebeklerin korkma üstünş normal giyindir oda derecesini dr ayarka canım
0 oy
tarafından
Doğum yaptığın hastanedeki bebek hemsireleri sana soylemedi mj bebeklerin ilk 3 ay elleri ayakları soğuk olur kan dolasimlari olmadığı için bu üşüdüğü anlamına gelmez diye bebeginin üşüdüğünü göğsü ve ensesi soğuksa anlarsın elleri ayakları soğuk olabilir gayet normal sakin eldiven giydireyim deme ellerine kafasının terlemesi gayet normal 
tarafından
Neden eldiven giydirmesin. Bilmek için soruyorum..
tarafından
2 sebebi var 1.si kan dolaşımı henüz oluşmadığı için ellerini sıkar 2.si bebekler elleriyle herseyi keşfedip tanıyorlar ve özellikle meme emerken bebek elleriyle memeyi tutması anneye olan bağını güçlendiriyor
tarafından
Ben hep taktım gözünü çizer korkusuna hatta bu akşam kısalttım tırnakları biraz dursun dedim hemen alnını kızartmış geri taktım. Teşekkür ederim cvp için
tarafından
Tirnaklarini kes eldiven takmak yerine kesifleri şuan elle yapiyorlar tabi yine karar annesi olan sana ait
tarafından
Bende hoşlanmıyorum zaten dediğim gibi aynı düşüncedeyim kısalttığımda açık bıraktım hemde törpüyle ki tırtıklı kalmasın ufak bi kızartınca alnını gözünü çizer diye korktum. Biraz fazla takıntılıym  maalesef.
tarafından
Bu kadar takıntılı olursan çocuğun özel anlarını maalesef hep kötü hatırlarsın biraz rahat ol ki tadını çıkar bebeginin
tarafından
Yok canım o konuda sindire sindire geçirmeye çalışıyorum benim tek derdim ben önlemimi alıym yeter diğer türlü zaten yapacak bişey yok
(5,817 puan) tarafından
Kesinlikle. Burka kac kisi okuduk 3 ay ekdiven takmis cck cizer heryerini diye . Birisi vardi 6 ay olmadan tirnak kesilmez demisler yazik bebege 6 ay eldiven takmis. Bebek eliyle tutmayi beceremiyormus. Bilekleri arasina iki elini birlestirip bilekleri arasina alip sıkıstiriyormus biseyleri oarmaklar acilmiyormus. Bebege de kendine de yazik etmis. Eldiven yaz olsun kis olsun gereksiz. Sadece resim mesim cekerken yenidogan tam takim giymis olsun diye cektim her takimla birer kez :)
tarafından
Çokmuş oda ya o kadar zaten takmam daha bir buçuk aylık ve yüzüne çok bastırıyor elleriyle sürekli de kısaltıyorum tırnaklarını hemen uzuyo 6 ayda nasıl uzamıştır kim bilir
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Emerken terkeyebilir birde d vitamini eksik ise sıklasir terlemesi onca bişi ort oda sıcaklığı 25 olsun iyi yeter
0 oy
tarafından
Aslında ilk 4ay ter bezleri çalışmaz çok termelesi niye polar battaniye vs üstünde mi yatırıyorsun yada örtüyorsun acaba ?

Eldiven takmana gerek yok elleriyle temas etsin minik minik öpücükler kondur. Kan dolaşımı el ve ayaklara daha çok küçük olduğu için gitmez. O yüzden soğuk olur hatta el ve ayakları kotis marmaratüs gibi görünür.
tarafından
Bu arada ilk saçını kesin hem sünnet hemde göze fâidesi var araştırabilirsiniz.
0 oy
(5,817 puan) tarafından
Ellerin soguk olmasi cok normal. Eldiven falan takma. Bebek elleriyle kesfeder heryeri sana emerken bile dokunmak ister . Elleri siguk olmasi usuyor anlamina gelmez. Kafasi terlioda sicaktir zaten hiysuzlari. Bebekler serini sever en rahat 21 22 derecelik evde rahatca uyur eder usumez asla. Kundak yaparsan kendini anne karninda sanar rahatlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
13 Ocak 2024 Aile kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 507 göst.
12 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,867 soru

12,164,074 cevap

36,614 kullanıcı

...