0 oy
148 göst.
Aile kategorisinde (1,717 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler yaa biirşey aklıma takıldı ben kızıma hamileyken işlerimiz okadar rast giderdiki adeta tepemizden aşşagı dökülürdü benim arkadaşımda ogluna hamileydi ve doguma kadar eşi iş bulamadı çok zor bir dönem geçirdi bebeğinin elbise ve bebek bezini ablası karşıladı yani 

Demm o ki kız bebek çok bereketli bunu ben tecrübe ettim ama erkek bebekte aksi mi oluyor yada nasip işimi hadi gelin tecrübeli anneler söyleyin bakam 

Sohbet edelim biiraz şimdden teşekkürler ☺️

7 Cevaplar

+1 oy
(1,625 puan) tarafından
Her bebek kısmetinle geliyor bence kızı erkeği yokbu işin raabim nezamn vermeyi nasıp ederse
(1,717 puan) tarafından
Aynen öyle valla öyle alışma takıldı varmı gerçeklik payı  diye sorayım dedim teşekkürler cevabın için
-Reklam-
+1 oy
(890 puan) tarafından
Öyle saçma şey mi var ya bebektir o kızı erkeği olmaz gelen her melek rızkıyla gelir
(1,717 puan) tarafından
Aynen öyle onlar ne güzel melekler ya
0 oy
(641 puan) tarafından
Bence hiç alakası yok cnm benim iki gebeligimde kız ilki dediğin gibi oldu ikinci öyle olmadı tabi nasip herşeyin :) her bebek rizkiyla gelir
(1,717 puan) tarafından
Ya valla gerçekten nasip iştee sağlık olsun da gerisi mühim değil
(641 puan) tarafından
Belkide vardır yine denim öyle ama herşey çok pahalı :D
(1,717 puan) tarafından
Valla herşey uçmuş ya Allah'ım müslüman alemine yardım etsin inşallah
0 oy
tarafından

Öncelikle her bebek bereketiyle gelir bunun cinsiyetle alakası yok. Benim oğluma hamile olduğumu öğrendiğim zaman eşim işten çıkmış iş arıyordu ve çok iyi bir işe başlamıştı ve öğrenci eşim bütün derslerini geçiyor hocaları destek oluyor ev tuttuk her sene kirayı bir yıllık peşin verecek para elimize geciyor çok şükür oğlumun şansından ki eşim öğrenci ve asgari ücretle çalışan bir adam :) ve biz bir süre Konya da kaldık evimiz Bayburt’ta normalde eşimin okulu da aynı iş için oradaki mağazaya başvurdu ki Bayburt o kadar küçük bir yerli iş bulmak olanağı sıfır olmasına rağmen yüzde 1 ilk kısım bize denk geldi ve eşim Bayburt’tan iş buldu bunların hepsi ve işimizin rast gitmesini hep oğluma bağlarım onun rızkı herşey yani öyle birşey yok :) 

(1,717 puan) tarafından
Nasip ya bak nasıl herşey yolunda gitmiş benimde kızlarım da herşey böyle yolunda gitti hepsinde ayrı ayrı işlere kalktık ve okadar rahat geçtikki Allah'ıma şükürler olsun iyiki varlar
tarafından
Öyle tabi Allah Sağlıklı uzun ömürler versin
(1,717 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(13,512 puan) tarafından
Kizım doğum arefesınde dükkan açtık işler beklenenin çok üstünde gitti şükür

Oğlum geliyor araba aldık kenara para koyduk 

Niyet le alakalı bence 
(1,717 puan) tarafından
Ay çok şükür valla nasip işi biraz demekki
0 oy
(57 puan) tarafından
Bence alakası yok canım kızımdayken evi donattı eşyalarla birsuru eşya aldık yeni evlenmistik zaten araba aldık ettik oğlumda da bütün borçlarımızı bitirdik yine birsuru şey aldık ama sıfır borctayiz şimdi bakarsak oğlan daha bereketli geldi bize
(1,717 puan) tarafından
Ya her çocuk nasibi ile geliyor demekki

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 710 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
8 Aralık 2019 Diğer kategorisinde YaseminBüşra (471 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 333 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sekerkiz06 (3,477 puan) tarafından soruldu