Kızlar iyi akşamlar buralarda yeniyim yani pek yazan biri değilim ama sohbetlerinize genel olarak takip edip okuyorum
Şimdi mevzu şu
Gizli kamera istiyorum ben evden çıkarken kurabileceğim zamanlar da kullanmak için mevzu şu yeni taşındım ev sahibimin hareketleri huzursuz etti beni örn. Pazar günü eniştemle İstanbul a döndüm kendisi 3 katta oturuyor ben giriş ama evin girişleri ayrı biz taşınırken bu taraflar size ait falan filan dedi eniştem ve ablamın bizde olduğu gün saat 9 falan akşam kapımın önünden ses geldi yatak odasının penceresinden baktım bnm tarafımda bide biz evden çıktık ablama geldim biz evden çıktık 5 10 dk geçmedi aradı evde değil misin ışıklar kapalı sen iyi misin çocuk iyi mi hasta mı oldunuz bir şey mi oldu falan deidm bir şey yok iyiyiz ışıkları kapalı gördüm çocukları yolcu etmiştim bir şey oldu sandım evde değil misin dedi dedim değilim
Bide geçen gün elektrikçi bi adam evde bnm kapımın üstünden anahtarımı alıp kapıyı adamla üstüme kitledi bahanesi de çocuk çıkmasın die dedi bende kızdım ben çocuğuma bakabiliyorum ne hakla anahtarımı alırsın dedim