0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,477 puan) tarafından
22 aylik kızım var 6 aydır ayrı yaşıyoruz haliyle kaynanamlar her gün çocuğu görmek istiyor hep alıyorlar gunde 3 4saat orda duruyor 

Son zamanlarda kızım eve gelince onlara agliyor ve ben çok üzülüyorum 

Esimle bugün kavga ettik bu konu yüzünden ben anneme babama almayın diyemem onlar da görmek istiyor diyor bende diyorum ki okadar saat durmasın 2 saat durup gelsin  konu boşanmaya kadar geldi ya resmen 

Bide bana demesin mi ayrılınca sen çocuğa hangi parayla bakacaksın nereye gideceksin annem babam ayrı annem evli durumları da iyi değil şu aralar oraya getiriyor lafı 

Sen zaten hangi parayla alacaksın çocuğu benden alamazsin dedi şalter bi attı bende 190cm adamın üstüne atladım tırmık falan var o an ne yaptım bilmiyorum çocuk konusu olunca gözüm kararıyor ama esimle de aram bozuldu şimdi çok mutsuzum seviyorum da ayrılmak istemiyorum böyle bir şey icin

12 Cevaplar

+1 oy
(15,986 puan) tarafından
Canım niye hayati kendine bu kadar zorlaştiriyorsun bırak ilgilensinler çocukla. Emin ol onlarla vakit geçirmek çocuğa da iyi geliyordur. Sende kendine zaman ayırmış olursun. Benim eşimin annesi babası hayatta değil. Bana göre büyük eksiklik. Keşke çocuklarımla günde 1 saat vakit geçirecek babaanneleri olsaydı diyorum. 
(3,477 puan) tarafından
Evet haklısın ama malesef ben böyle biri pek değilim çocuğuma çok düşkünüm ve eve geldiğinde kapıda nene dede diye ağladığında çok üzülüyorum 2 saat max dursa sorun değil ama çok duruyor ve benden uzaklaştığını hissediyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama benem kaynanam kayınbabam asla ben olmadah çoçugumu alıp götaremezler şuün daha 6 aylık arada eşim diyor dedesi alır parka götürür diyorim bensiz bakkala bile gidemez bu çoçuk vermem ğerekirse boşasın umrumda değil ben bu devirde kimzeye güvenmiyorum
(3,477 puan) tarafından
Evet ama bizim durum farklı daha yeni ayrı eve çıktık hep beraberdik nasıl ilgilendiklerini vs biliyorum o konudan rahatım
Bide çocuğum için de zor olmasın diye izin veriyorum çünkü o da daha alışma sürecinde eski evi özlüyor
+1 oy
(1,714 puan) tarafından
Dert etmesene kendine zaman ayir işte eşinle nedenavga ediyosun ya, bırak cocuk hevesini alsın sonra illaki sıkılacak ordanda 
(3,477 puan) tarafından
Evet ama sonra eve gelmek istemiyor zorla alıyoruz ve eve gelince de kapıda agliyor bende üzülüyorum beni istemiyor diye düşünüyorum
+1 oy
(2,074 puan) tarafından
Aslında çok güzel bi durum ne güzel işte işinize gücünüze bakarsınız. Keyfinize bakarsınız ayrıca eşimize şiddet uygulamışsınız. Bunu yapan eşiniz olsa düşünemiyorum 
(3,477 puan) tarafından
Çok damarıma bastı ilk defa böyle bir şey yaptım gözüm kararıyor çocuk konusu olunca
0 oy
(4,703 puan) tarafından
Çocuklar bizden sıkılıyor başka bir yere gittiklerinde asla eve gelmek istemiyorlar. Artık 2 yaş sendromu başlamış sizde de ağlaması gayet normal tek kaynana ve kayınbaba için başka biri eve gelsin çocuğunuzla ilgilensin gittiği zaman yine ağlayacak bu sebep yüzünden kavga etmeyin. Bir konuda haklısın o kadar saat tutmamalari gerekir her gün alıyorlarmış 2 saat yeterli ama işte düşünmezler 
(3,477 puan) tarafından
Evet haklısın ama çocuğum kapıda nene dede diye ağlayınca bende ağlıyorum sinirim bozuluyor kendimi yetersiz anne gibi hissediyorum benimle mutlu değil diye düşünüyorum
(4,703 puan) tarafından
Hayır öyle düşünme şuan bende aynılarını yaşıyorum benimde oğlum biri gelsin gitsin kıyamet kopuyor ama çocuklar çok sıkılıyor bu geçici bir süre birde kıs olunca eve kapandik onunda baya etkisi var malesef o yüzden öyle düşünmeyin
(3,477 puan) tarafından
Evet haklısınız inşallah düzelir
0 oy
(13,937 puan) tarafından

Başlığı cevaplim istıyor 1 bucuk yaşında. Haftada bir on günde bir kalır babaannesınde doğduğundan beri max gün aşırı giderım. Bu ara kaynanamın arkasından çok ağlıyor:)

Onlarla bi problemim yok öz ailem gibiler o yüzden sevınıyorum ben 

(3,477 puan) tarafından
Bende seviniyorum ilgileniyorlar ama sonra çocuk bize gelmek istemeyince üzülüyorum
(13,937 puan) tarafından
Sevmem sürekli anne dibinde biten çocuk hep sosyal olsun istemiştim şükür kızım oyle oldu. Babbannesinde kalır doğduğundan beri haftada on günde bir. Beni görünce gelir sarılır yine oyununa geri döner. Çocuk da daha buyudukçe anne babaya daha düşkünlüğü artar zaten
(3,477 puan) tarafından
İşte benimki de öyle olsa sorun çıkmayacak zaten öyleydi son zamanlarda böyle yapıyor onu almaya gittiğimizde daha kapıdan ağlamaya başlıyor git git diyor bana
(13,937 puan) tarafından
Anne baba sınır koyar ,çoçuğun iyiliği için abur cubur vermemek onu yapma bunu yapma
Babaannede tabi her dediği yapılınca ondan olabilir
Benim kız da bi şeyi açmak istese yada almak istese bana gelmez vermeyecemı bilir babaannesınden ister vermezse iki dudak buluyor ağlıyor anında alıyor
(3,477 puan) tarafından
Evet o da var çocuk orda olduğunda ne iş yapıyor ne yemek sadece onunla ilgileniyorlar ev zaten oyuncakci dükkanı gibi
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Bnm oğlumda öyle bahanesi için ağlıyor faln alistirdim sıkıldım diyor git diyorm 1 2 saat duruyor evime gidicem diyip geliyor bide kendi evinin bu olduğuna alıştırma lazım duzwliyor zamnla
(3,477 puan) tarafından
Bizimki de öyleydi ama son zamanlarda böyle yapıyor eskiden de giderdi sonra eve derdi sıkıntı yoktu şimdi gelmek istemiyor ağlıyor o yüzden
(3,186 puan) tarafından
Bir dönem öyle düzeliyor sonra bende çok dert ediyordum bosunay mis
0 oy
(19,173 puan) tarafından
Çocuk neden onlara gidiyor sevmeye gelen size gelir çocuğu sever gider her gün üc beş saat kalırsa tabi alışır baştan göndermem hata olmuş. Ha bu arada kimse kusura bakmasın ama boşanma olursa çocuğa anne bakar hangi para ile ? A dur bakayım babanın eşşek gibi çalışıp ödediği nafaka ile tabiki 
(3,477 puan) tarafından
Dedigim gibi daha yeni ayrı eve çıktık haliyle çocuk o eve alışık adaptasyon surecindeyiz daha o yüzden izin veriyorum
0 oy
(3,628 puan) tarafından
Ben çok kaygılıyım çocuğumu öyle yalnız göndermek istemem bunu aşamıyorum kızım 2 yaş 2 aylık sonuçta kaynanamin evime misafir geliyor mutfaktayken ya çocuğuma bir şey yaparlarsa o rahatlık bende hiç yok. E kaynanama göndersem 3 4 saat o an komşusuna akrabasına giderse orda aynı şey.  Bi kere kaynanamin eltisi kızımın emzigini bildiğin ağzına sokup emmişti kadın böyle oluncada çocuğumu gözünün önünden ayıramıyorum
(3,477 puan) tarafından
Evet haklısın ama biz daha 5 6 ay önce birlikteydik o yüzden o konudan rahatım nasıl ilgilendiğini vs biliyorum çocuk ta o eve alışık sonuçta 1 bucuk yaşına kadar oradaydı burası daha yeni o  yüzden izin veriyorum
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Kayınvalidene diyebilirsin uyuyacak veya dışarı çıkacaz gibi gibi şeyler bi zaman sonra zaten onlar anlarlar yanliş anlama ama niye sende durmuyorlar 2-3 saat yad asen onlara gitmiyorsun
(3,477 puan) tarafından
Eskiden o bahaneyi yapardim ama malesed kızım gündüzleri uyumuyor
Onlar almak istiyor çünkü kendi evleri oyuncakci dükkanı gibi çocuk oyuncaklariyla oynasın ve sen dinlen diyorlar
(1,439 puan) tarafından
Düşüncelerine saygı duyuyorum iyi düşünüyorlae ama düşünmedikleri birşey var onlara dhaa çok baglanmaları böyle seni istemez ve şımarık olabilir bi yolunu bulman lazım kuzu
0 oy
(205 puan) tarafından
22 aylık çocuğu hakim babaya vermez kanunen alamaz annenin durumu olsun olmasın anneye verir eşin bunu bilmiyo sanırım 
(3,477 puan) tarafından
Bende para var sizinkilerde yok kime verilecek tabiki bana diyor orda zaten gözüm karardı
(205 puan) tarafından
Olmasın nafaka ödemek zorunda olduğundan anneye veriliyo
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Biz birlik oturuyoruz kaynanam için ağlıyor sanki ben değil kaynanam doğurmuş gibi bazen zoruma gidiyor ama bunun için de eşime kızıyorum çünkü askere gittiğinde kızım 6 aylıktı mecbur işe girdim o yüzden oldu
(3,477 puan) tarafından
İşte bende öyleyim kaynanamlara da laf diyemiyorum hemen dariliyorlar eşime patlıyorum
İnsan ikinci planda kalınca kötü hissediyor gerçekten

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,055 göst.
0 oy
5 cevap 403 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 881 göst.
26 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 236 göst.