Saat 7 buçuk 8 gibi eşimin evli arkadaşıgile gittik. onlarında kaynanası kayinbabasi var diye eşim annesine babasına da demiş. sizde gelin diye neyse gittik oturduk fln kayın babam konuşmuyor bile kaynanam konuşuyor öyle ben gerçekten de kendini çok övenden birde genelde kadının erkekle konuşmasını çok sevmem ben ailemden böyle gördüm.neyse baktım kız mutfağa gitti ikramlık fln hazırlamaya biraz bekledim bende gittim tabakları fln hazırladım kıza biz mutfakta yiyelim dedim tmm dedi. Mutfağa kaynanam tabağını almış bizde burda yiyelim diye gelmiş neyse oturdu kızın mutfağı çok güzel hoşuma gitti yani normal ne büyük ne küçük kaynanam tutturdu benim balkonumdan küçük kızın kaynanası diyor senin balkonun uzun ama geniş değil bende aynı şeyi söylüyorum ama kabul ettiremedik, neyse kız bulaşıkları makineye diziyor tahta kaşıkta koymuş, tahta kaşık koyma fln dedi kızda arada atıyorum ben kaynatıyorum sonrada dedi. yok koyma dedi ama kız yinede koydu makineye kız başka odaya gitti kaynanam hemen makineden aldı kaşığı tezgahın üzerine koydu. daha sonra da kızın kaynanasıyla ben sustum kızla muhabbet etmeye başladı çalışma konusu açıldı kaynanam liseyi geçen sene dıştan okuyarak bitirdi ve 5 senedir kadrolu çalışıyor birden kız biz o kadar gece gündüz ders çalışıp ezber yapıp iş bulup da çalışamıyoruz. çalışsak bile kadro gelmiyor sana gelmiş ama haksızlık bu fln dedi aynı şekilde kaynanası da söyledi bende 35 senedir çalışıyorum kadro gelsin diye boşuna çalışmışiz fln dediler. kaynanamın yüzü düştü tabi önceden eşya fln aldı evine onu anlatmıştı bir günde 60-70 bin tl harcadım geldim diye birden sus pus oldu geri ben kızla konuşmaya başladık. öyle muhabbet ediyorduk kaynanam hemen Tuba yarın bahçeye dedi ben zaten anladım kızla konuşmaya devam ettim ben duymadım sansın diye bana diyecek ki yarın bahçeye gidelim değişiklik olur diyecek ama orda temizlik işi yemek işini bana kitleyecek bugünlük kafam baya ağrıdı normalde 9bucuk 10 gibi uyurdum bu saat oldu uyuyamıyorum kafam ağrıyor