0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
2 günder 3 kere tekrarlayan bi durum oldu tam uyku sırasındayken eşim geliyor ama kademe kademe sanki ustume duscekte bana zarar vercek gibi halisilasyon gibi esim diyorki beni ittiriyor gozlerini cok korkmus sekilde aciyor ve bakiyorsun bende ondan korkuyor ittiriyorum sesini duydukca rahatliyip kendime gekiyorum eşimle biraz arastirdk uyku terorü olabilcegini düsündük çok korkuyorum ayetel kursi okuyorum surekli bu durum neden boyle oldu uyku duzenim hic yoktur hep uykusuzumdur ondanmi napmaliyim basina gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Post yukari ciksin yardim edin lutfen basins gelen varmi sadece uykudan uyaninca uyku sirasinda falan oluyor :(
-Reklam-
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Uyku bozukluğu duygu durum değişimi stres kafaya bişiler takma bunlar etkiler canım en iyisi psikolog dan destek alman psikolojik bir durumsa ilaç başlatır değilse uyku terörü yda uyku apnesi vs durumsa uyku bölümüne yönlendirir ler tam ismi aklıma gelmedi de çok geçmiş olsun zor bir durum elimde uykusunda sürekli nefessiz kalır bu arada şunuda söyleyin uyku pozisyonlarıda tetikletebilitor genellikle sırt üstü pozisyonda meydana geliyor pozisyonunuzu değiştirmeye çalışın bide öyle deneyin çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 376 göst.
19 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 339 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,818 soru

24,482,869 cevap

357,163 kullanıcı

...