0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (485 puan) tarafından
Kızlar 30+1 günlük hamileyim ve dündendir diş ağrısından ölüyorum. Bildiğiniz bir yomte var mı.? Yarın acile giderim kızlarım uyuyor evde bırakıp gidemedik. 

Bu saat olmuş uyumadım agridan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tek yapacakları şey ya serumla yada normal parol ağrı kesici vermeleri :( hamilelikte pek çaresi yok 
(485 puan) tarafından
Parol aldim . Geçmedi antibiyotik vermezler mi
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Tuzlu suyla gargara, karanfil yağı bi de sarımsak basmak bildiğim yöntemler. Allah şifa versin
(485 puan) tarafından
Tuzlu su yaptım nar suyu yaptım sirke yaptım parol aldım sabah yedi yediye kadar uyuyamadım birazdan acilee gidecez
(11,033 puan) tarafından
Git tabi ama 3. Trimesterde olduğun için bişi yapmazlar.
(485 puan) tarafından
Gittim canım dedi doktoruna görün onay verirse gel çekelim ama bu ayda erken doguma sebep olur. Antibiyotik yazsın onu kullan
(11,033 puan) tarafından
İşte bu aylarda kolay kolay onay vermezler. Allah yardımcın olsun çok zor diş ağrısı
(485 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun canım. Valla ilaç aldım parol bakalım saki gidecem ne diyecek
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Sirke ile gargara yapmak , biraz ağızda tutmak çok iyi geliyor 
(485 puan) tarafından
Yaptım canm geçirmiyordu kulağıma kadar ağrısı vardi
0 oy
(120 puan) tarafından
Bendede o dert var ama benim sürekli değil genelde yatma vakitlerinde ve tek bı diş de degil toplu agriyo anlamadım. Dişçiye gidip sonra kadın doğumdan onay kağıdı almak gerekiyomus ne işlem yapılması gerekiyorsa ona göre bişey diceklermis git gel yapamıyorum da kuru karanfili koyuyodum Didim'e uyusturuyo parol ise yaramiyo macunda biraz rahatlatiyo bende bı acile gidicem galiba 
(485 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bende kadın doğuma gittim dedi ki mecbur olmadıkça biz röntgen önermiyoruz ama antibiyotik verebilir ve diş çekimi yapabilir. Muayene etti İlaç yazdı eve geldik
(120 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun aslında dış tedavisinin hiç bir zarari yok deniyo röntgen cekilmedende diş nasıl cekicekler apseli olsa çekilse daha kötü olur sürekli dogurana kadar antibiyotik kullanmak da hiç iyi değil yani bilmiyorum napariz nasıl gecer
(485 puan) tarafından
İlaci kullanacam bakalım ne olacak. Bugün iyiyim çok şükür . Eşim üzüm sirkesi tuz var karbonat karışımı yaptı gargara yaptım çok şükür iyi geldi. Olcueunu tam olarak bilmiyorum
(120 puan) tarafından
Midem bulanmasa bende yaparimda dün sirkeyle yapıyım dedim fazla duramadim tukururken bile kusucaktim ya yinede denerim onuda
(485 puan) tarafından
Valla canım gecev üçte de uyandım sızlıyor sabah kalktım çok şükür o ağrisi geçmişti. Tadı kötü değildi. Karıştı cezve de ılık yap ve gargara yap beş dakika ağzı da beklet inşallah şifa olur
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Bende ara sıra hamilleyimde hala çekiyorum şu meret ağrıyı, karanfil yağı varsa sür veya karanfil çiğne anca oyle hafiflete biliyorum
(485 puan) tarafından
Onlar yok evde acile gidecem belki antibiyotik veriri

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerin_annesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 112 göst.
31 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 503 göst.
0 oy
10 cevap 413 göst.

405,839 soru

12,162,854 cevap

36,610 kullanıcı

...