Ben şuan 20 haftalık ikizlere hamileyim ve ilk hamileliğimde ikizdi onları 22.haftada erken doğumla kaybettim. Geçenlerde doktor bana yeşil alan açtı perinatoloji bölümüne gitmem için çünkü riskli gebeliksin perinatoloji takip etmesi lazım dedi neyse eve geldim perinatoloji bölümüne randevu almam lazım ama uyarı çıkıyor yandal bölümü olduğu için önce yeşil alan açılması lazım diye bir hafta boyunca hep denedim 182 yi aradım yine yeşil alaniniz kapalı diyolar iki gün önce tekrar doktora gittim benim perinatoloji bölümüne gitmem lazım ama yeşil alan açıldığı halde ben kendi tarafımdan randevu alamıyorum uyarı çıkıyor dedim tekrar baktılar sistemde başarılı bir şekilde açılmış görünüyor ama MHRS ve 182 de kapalı görünüyor. Direk perinatoloji bölümüne gittim belki randevusuz muane eder yada elden randevu verirler diye ama ne kadar ısrar ettiysem muane etmedi doktor sonuçta ilk ikizlerimi kaybettim ya bunlardada böyle olsa kim bunun hesabını verecekki. Boş boş eve döndüm artık uğraşmiyacam diye ama içim rahat değil ben ne yapayım şimdi baş hekimle mi konuşsam ne yapayım fikir verin