0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
39 haftaya giriş yaptım yıl başı gecesi 3 cm açıklıkla yatış yaptıkları sancım vardı ama gitti hepsi de o yüzden hastaneden geri çıkış yapıldı artık doğmasını istiyorum açılma nasıl hızlandırılır neler yapmam gerekiyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korunmasız ilişki, skuat, merdiven in çık canım 
(779 puan) tarafından
Açıklık var bebek enfeksiyon kaparsa diye cesaret edemiyorum
-Reklam-
0 oy
(779 puan) tarafından
Kızlar yok mu bilen birileri
0 oy
tarafından
Hurma ye skuat yap merdiven biri şey demişti burda doktoruna sor yinede yer elmasi demişti 
(779 puan) tarafından
Kıbrıs'ta öle şeyler çok zor bulunuyor
tarafından
Anladım canım
0 oy
(140 puan) tarafından
Secde pozisyonunda bekletmişlerdi beni canım doğum öncesi çok işe yaradı. Birde plates topunda öne arkaya gitme, kalça çevirme ve ufak ufak ziplama
(779 puan) tarafından
Doğumdan hemen önce mi
(140 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Sıcak duşun altına gir kocan belini sırtını az ovalasin, çömelme hareketi yap, hurma ye,evin içinde sürekli gez hareketsiz kalma 
0 oy
(532 puan) tarafından
Meryem ana otunu deneyin bol bol hurma yiyin suquat merdiven inin çıkın ben özellikle meryem ana otunun faydasını gördüm 
0 oy
tarafından
Bir buçuk tarçın, 10 karanfil, küçük parmak büyüklüğünde taze zencefil bunları hepsini bir litre su ile kaynat. Sonra içine adaçayo koy ve sekiz dk adaçayı içinde demlensin. Çıkar.  Bu çayu sekiz saatte bitirebilirsin. Gün aşırı yapabilirsin

Bunu doulam söylemişti. Bir de ahududu yaprağı çayı içebilirsin
0 oy
(4,448 puan) tarafından
Bol bol çömelip kalk, sıcak suyla duş al, plates topu varsa üzerine otur ve daire çiz belinle. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 81 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seyma0606 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 426 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Simakopuz (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu