0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar merhaba oğlumun elinin içi böyle olmuş başına gelen var mi

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,709 puan) tarafından
Durduk yere mi oldu dışarda falan oynadı mi mikrop falan mı kaptı acaba yada farklı bişey yedi mi alerji de olabilir 
(34 puan) tarafından
El ayak hastalığı varmış ondan korktum tabi dışarı çıkıyor illa hep yediği şeyleri yiyor birde ayaginda da kızarıklık var kaşıyo onuda
(6,709 puan) tarafından
İstersen bı yarın doktora götür canım geçmezse
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Kasinti varsa el.ayak agiz hastaligi olabilir ayaklarinin altina agiz cevresinede bakin bu kadar yogun olmayabilir belki daha azdir iki gun sonra yuksek atesle devam eder malesef bir tedavisi yok kasinti olursa rahatlamasi icin krem veriyorlar ve ates dusurucu o kadar. Bulasici bir hastalik kalabalik bir ortama girdiyseniz bulasmis olabilir umarim degildir sadece anlik bir kizarikliktir cok gecmis olsun
(34 puan) tarafından
Ayağındaki küçük küçük kizarikliklar var 1 haftadan fazladır kaşınıyor elini yeni farkettim yine.de ates oluyor mu
(264 puan) tarafından
Bizde 2 gun sonra yuksek ates olmustu 1 hafta surermi bilmem pazartesi gosterin aile hekimine genede belki baska bir durumdur
0 oy
(334 puan) tarafından
Cnm **** da ola bilir 3 aylık bebeğim de el ve ayakta öyle oldu hastaneye götürdük malesef o illet bulaşmıştı kaşıntı varsa bı cildiyeye götürün çünkü bu aralar **** vakası çok fazla 
(34 puan) tarafından
Bir tedavisi var mı
(334 puan) tarafından
Evet cnm ilk losyon verdiler fayda etmedi sonra karışım verdi çok şükür onun sayesinde kurtulduk ya
(34 puan) tarafından
Peki teşhis nasıl konuyor
(334 puan) tarafından
Bebekten bana bulaştı benden eşime zaten bebeğim 3 aylıktı olduğunda ve hep ayaklarını birbirine sürtüp ağlardı durumu doktora anlatım yaraları görünce ailede başka vücudu kaşınan var mı dedi bn eşim dedim malesef uyuzilleti bulaşmış dedi ve tedavi baslati
(7,845 puan) tarafından
Ay kim bulaştırdı acaba benimde eltimin kızı oldu 3 hafta geçti eltimde falan bir şey yok benim son haftalrım doğum yapcam habire laf atıyor size geleyim seni göreyim bende bir şey yok diye ben kabul etmedim şaka karışık gidiyorz yarın doğum olsa kesin sormadan gelirler ya
0 oy
(2,360 puan) tarafından
El ayak hastaligi olmuş ayaklarının altında da var mi 
(34 puan) tarafından
Ayağında belirli yeronde kızarıklık bar ve ayağını cok kaşiyor
(2,360 puan) tarafından
Evet evet el ayak hastalığı olmuş.
Çocuktan çocuğa değişiyor ille ağızda yara olmasina gerek yokmuş ama bademcikleri yara ve sisebilirmis ateşide olur hafif tedavisi yok sadece ateşini kontrol et çok cikarsa ilaç verirsin uzun sürüyor o çıkan şeylerin geçmesi ve malesef kaşınıyor onun içinde krem verir belki.
Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
El ayak hastalığı gibi duruyor canım doktora götür istersen. 
0 oy
(334 puan) tarafından

image

ilk bir iki tane sonra yavaş yavaş çoğaldı bide alerji diyip durdular verdikleri kremler daha daha kötü yaptı kzmi o yüzden iyi bilen bir doktora gtrn
(34 puan) tarafından
Doğu'da küçük bir İldeyiz doktoru zor.buluyoruz
(334 puan) tarafından
Anladım geçmiş olsun ama yinede takip edin çünkü bulaşıcı birşey biz ailecek olduk kurtulana kadar deli oldum resmen
0 oy
(6,123 puan) tarafından
El ayak hastaligi  gibi oglum 2 kere gecirdi 1 ci olan cok ağırdı  ates  perişan  etti yemek yemez agzi yara  içinde bogazlari  keza öyle  suyu siringayla  veriyordum2 hafif kasik bacak arasına bak kızarıklık varmi diye 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
El ayak hastalığı bu canm illa kaşıntı oalack diye bişey yok sağlık ocağına git krem yazar hemen ve bu bulaşıcı bişey canm genelde çocuktan çocuğa bulaşır 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 350 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 274 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sehergkts (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.

413,575 soru

12,450,166 cevap

46,283 kullanıcı

Kategoriler

...