0 oy
1,589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar evde tekken üstelik bebeğinizin odasında bunu görseniz ne yapardınız ? Ben daha önce görmüştüm diğer böceklerle alakası yok!!: )))) Çığlık atanlardan mısınız yoksa korkusuz şövalyelerden misiniz bu durumlarda : ))))

image

48 Cevaplar

0 oy
(2,178 puan) tarafından
Önceden olsa eşim gelene kadar üzerine cam kavanoz geçirdim gelince atardı dışarıya ama şimdi bebeğim var evde direk terliği vururum ya ısırırsa diye 
tarafından
Annelik insanı cesurlarştırıyor ama çok büyüktü ya diğer böcekler benzemiyordu pek!! Kafası vs var baksana!! Hiç böyle büyük bir börtü böcek karşılaştın mı peki evde ya da öldürdün mü ?
(2,178 puan) tarafından
Dana burnular vardı bahçede görmüştüm evde görmedim bu kadar büyük bende
-Reklam-
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Savaşirim sonuna kadar xjxjj
tarafından
Savaş stratejin ne peki düşman çok güçlü:))))
0 oy
(157 puan) tarafından
bundan korkmam da yılan , akrep ise işler değisir bunu gördüğüm yerde ezerim bide incelerim meraklıyım biraz nasıl bir şey diye bakarım 
tarafından
Ya ben de korkarım ama çok merak da ederim bir yandan:)))Ya ama çok büyük ya diğer böceklerden farklıydı baya başa çıkabileceğinden emin misin?!! Kafası vs var baksana!!:))) Hiç böyle büyük bir börtü böcek karşılaştın mı peki evde ya da öldürdün mü ?
0 oy
(2,194 puan) tarafından
O görevi ben üstlenir ı'm benim eşim çok korkar uçan kaçandan ben korkarım bu tarz böceklerde de o alır elime oynarım vallaha ama ısırda acısı sonra benden nasıl çıkar bilmiyorum
tarafından
Bunu eline alıp oynayabilmen efsane olur gerçekten:))))
(2,194 puan) tarafından
Korkmıyorum da ama uçarsa felan bir yerim bi yerime karışır :))
0 oy
(788 puan) tarafından
Valla ben cesur olanlardanım 6 ay evimde kalorifer böceği temizledim eve taşındığımızda vardı ve ocağıma yuva yapmışlar ben eve geçene kadar ocağımın içini ele geçirmişler binada sorun varmış kimin evi boş geliyor sarıyorlarmış hemen ben 1 haftada evi tutup temizleyip yerleştirip 1 hafta sonrada evlendim eşime dedim ama bak ben gördüğümü öldürdüm temizledim ama evi tam yerleştirmeden ilaçlatalım dedim yok biz gelince giderler dedi gitmek ne kelime sayelerinde ocağımın çakmak kısmı çalışmaz oldu aç kapa yaptıjtan sonra bozuldu ve evimin çevresi zeytin bahçesi daha yrni gelişiyor sabah domuz sürüleri dolanıyor ortada çocukları köpekten ve domuz sürüsünden  servise veriyor çoğu aile
tarafından
Onlar çok hızlı üreyen böcekler hemen çoğalıyorlar.. Gördükleriniz genelde yavru muydu ? Bir de bu resmen kocamandı ya diğer böceklere pek benzemiyor!! Kafası vs var baksana!! Hiç böyle büyük bir börtü böcek karşılaştın mı peki evde ya da öldürdün mü ?
(788 puan) tarafından
Valla ben el büyüklüğünde sivrisinek benzeri birşey görmüştüm evin sineklikleri yok ama iyi ceyran ediyor kaoı pencere açık olunca her türlü böceği görmüştüm ama evet gördüm önce bardakla yakalayıp zeminden defterle ayırıp balkon kapısını kapatıp bahçeye atmıştım benim dedem hiçbir böceği öldürtmez onun canını sizmi yarattınız rızkını sizmi veriyosubuz derdi ama adam benim şahit olduğum 19 yıl bıyunca hiç ısırılmamıştı ben onlarla dokunmazlık imzaladım derdi
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Ben evi terk ederim asla dayanamam böyle Bi böcek görmeye yaaaa :dizzy: korkudan altıma bile iseyebilirim ddjjdjd yeni evliyken ilk oturduğum ev hem kocaman hem eski hemde sineklik olmayan Bi evdi. İçeri cırcır böceğine benzer bir şey girdi gitti oturduğum odaya saklandı böcek. Ben o odanın kapısını kapattım bütün gün kapi altına da bez falan sıkıştırdım çıkmasın diye:woot: eşim aksam geldi öldürdü attı :D 

0 oy
tarafından

Korkan tayfaym ben kertenkele eve girdi herfi bekledim koltuk tepesinde brbe kucagimda:'(

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 731 göst.
0 oy
42 cevap 878 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 04NISA (0 puan) tarafından soruldu

405,538 soru

12,150,682 cevap

36,567 kullanıcı

...