Ya esımın kuzenı nişanlanacak gidecektik başka sehıre esımın arabasında alınmasında altın vermıstı kaynanam vermesede her şeye müdahil önce aılecek gıderız dıye planlamıştık esımede tek gıdemezsın bende gelırım senle dedim sonra geçen esımın halasındaydık hatta hala bıle kaynanama kızdı sen herseye karışıyorsun yok arabanın km si yükselmesin yok onlar otobüs tutsun ben bızım nişanda tuttum dedi esım gıderız bı hafta önce teyzemde kalırız dedı arabaya zaten benı çocukları kaynana gorumceyı gısterıp hepımız anca sığarız dedi ortamda kaynanam cıldırdı nasıl gıderız gıbısıne esımın kuzenı nolcak gıderler dedi benı göstererek kızda gezer sahilde falan dedi sonra eve geldik esım bızım kata çıkmadan kaynanama uğradı sesı geldi kızdı esıme az önce konuştum esım gıtmıcem dedi dedim annen sayesınde herseye karışıyor ne güzel gıdecektık koca adamsın neden bu kadar kararlarına müdahale ediyor sen can atıyordun dedim bu konu yüzünden huzurumuz kaçsın istemedim çok önemli değil benim ıcın düğün ama kaynanam niye müdahale ettıkı ılk defa esımın ağzından ortamda böyle güzel bısey dıymusken hemde