0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Gümüşhanede oturanlar varmı 7 aylık evliyim burada ve artık sıkılmaya başladım kimse yok

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah sağlık verirse 5 ay sonra kayınvalidem gelecek oraya görüşürsünüz istersen, yazın izinde bende geleceğim :) baya baya sıkılacak şehir bir miktar... 
(7,480 puan) tarafından
Bi kere senin oldugun bir yere gelecemde pisman olacamm öylemi. Cık cık cık hic duymamis oluyum bidenem. Ay layk senin oldugun her ortam❤❤.
Hemide ne sohbet ederdik yaa ☺
tarafından
10 senedir sanırım evet özlemim :) gümüşhane geliniyim.. Orası neresiydi canım? Bizim mahalleyide küçğk hümğşhane yapmışlar zaten. Bir gümüşhaneli asla bir (tek) kalamaz, en az 10 ev tanıdık olmalı anlayışını benimiyorlar :) heehh

Oyyy severim seniii beeenn ❤️
İnşaallah bir gün ya, ölmeden önce yapılacaklar listemde ilk 5 tesiniz, ❤️ çok istersek illa ki olur bir gün..
tarafından
Ben istanbulda oturuyorum canim ama epey varlar hep birbirinin akrabası
tarafından
:D 10 senedir hala akrabalık bağlarını çözemediklerim var hep birisi birisinin bişeyi hehhhe sende biliyorsun baksana, ümraniyede çok var, gerçi. Her yerde var ama orda da çok sayıda bizim akrabalar var :)
(16 puan) tarafından
Evet ya b3n buralara gelecem diye çok sevimmnmistim ama bi süre sonra artık sıkıldım kimse yok olduğumuz apartmandaki insanlarda çok soğuk hiç konuşmuyorlar  ben suratlarına gülüyorum hiç tepki vermiyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Aksaraydayim bende sıkılıyorum ortada bulusalim beraber sıkılalım :D 
(16 puan) tarafından
Ben adanalıyım  aksarayi bilmiyorum o kadar adanadan aksaraya giderken sultanhanı nı gördüm tabelada sonra zaten direk eşimin ilçesi eskil sonrada köyüne gittik öyle eşimin izinli oldugu zamanlar önce adanaya sonrada aksaraya gidiyoruz pek fazla durmadım oralarda iki kere gitmisimdir
(2,172 puan) tarafından
Buralarda bisey yok pek gezilecek durulacak yer degil. Esini nerden buldun ta eskile :D
(16 puan) tarafından
Kuzenimin arkadaşı aynı yerde görev yapıyorlar yani gümüşhanede  kuzenim tanıştırdı görücü usulü oldu yani
(2,172 puan) tarafından
Olsun guzel olmus kismet bu isler :)
(16 puan) tarafından
Aynen öyleee
0 oy
(12 puan) tarafından
Bennn varımmm :)) 
(16 puan) tarafından
Aaaaaa nerdenn
(12 puan) tarafından
Ankaralıyımda eşim buralı merkezde oturuyoruz
(16 puan) tarafından
Biz hiç buralı değiliz eşim burda görev yapıyor sadece bizde merkezde oturuyoruz
(12 puan) tarafından
Dışardan gelenler için sıkıcı oluyor :)
(16 puan) tarafından
Aynennn yaaaa:/
0 oy
(128 puan) tarafından
Ben canım gümüşhaneliyim ama ilçesinde oturuyorum :)
(16 puan) tarafından
Aaaa valla güzel yeri kapmışsın
(128 puan) tarafından
Geldinmi hiç şirana canım
(16 puan) tarafından
Ben gumushanede yeniyim işte geçen hafta gördüm tanıtımda sonra eşime hemen oraya gidiyoruz dedim oda yazın gideriz kış geldi artık dedi şelale var orda çok güzelmiş tam mangallık yer dedim :))
InşaAllah yaza geliriz oralara
(128 puan) tarafından
Evet canım güzel yerler mekanlar vardır burda gelmenizi tavsiye ederim
(16 puan) tarafından
InşaAllahhh:)
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Karaca mağarasına gelmiştim bikere gelmez olaydım :D

(16 puan) tarafından
O mağara güzel ya içi değil ama dışı kar yağınca süper bi görüntü oluyor :)
(25,224 puan) tarafından
Kız mağaraya gidene kadar perişan oldum o yollarda uçurumlarda psikolojim bozuldu :D
(16 puan) tarafından
Aynen yollar kötü  :)))
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Gümüşhane de oturmuyoru. Ama biz varız canım sıkılınca gel birda ne güzel bir birimize soru soruyor ilgileniyoruz
(16 puan) tarafından
Yaaa çokkk sağol zaten bakıyorum buraya sıkıntıdan ♡

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu

404,284 soru

12,111,494 cevap

36,444 kullanıcı

...