0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
6 ay önce ilk doğumumu yaptım daha önce böyle bir sıkıntım olmamıştı ailede de yok .

Gün içinde çok yoruluyorum bebeğim hep kucağımda hiç durmuyor,gece uykuya dalınca iki böbreği birden ağrıyor yatakta çok zor dönüyorum..uyanana kadar ağrı var..ama ayağı kalkıp bir kaç dk lık adım hareket sonrası hemen geçiyor ağrı..niye böyle oluyor anlamadım gündüz sıkıntı yok uykuya dalınca başlıyor...gece çok sık uyanıyorum  ,bebeğimin yatağı yanında acaba gece uyanınca sıcak yatak sonrası soğuk mu çarpıyor bir de kızım tonton maşallah taşırken zorlanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi...bu arada su açısından bir sıkıntım yok bol su tüketiyorum.

1 cevap

+1 oy
(18,674 puan) tarafından
Canım 2.post paylaştın önceki postuna yorum yaptım buradanda yazım

Usutmekten olabilir

İdrarda yanma flan varmı peki 
(42 puan) tarafından
Göndermedi soruyu bekliyorum bnde bildirim gelince çıktım :)..İdrarda yanma yok .hiçbir sıkıntım yok sadece uykuya dalınca agrı başlıyor..günün yorgunluğu dan mı artık neyse anlamadım ..doktora görünmek istedim de hangi bölüme gideceğim Internette nefroloji yazıyorda burada o bölüm yok
(18,674 puan) tarafından
İdrarda yanma genelde kum taş belirtisi ya o yüzden sordum
Ztn bu sorun yoksa sıkıntı yoktur inşallah

Sen havla ısıt akşam üstüne bırak soğuyunca tekerar bu işlemi yao sonra yat
Bak bakalım geçerse demekki soguktandir
(42 puan) tarafından
Dün gece her uyandığımda sırtıma şal atıp kalktım sıcak tutsun diye ama yine bir sonuç çıkmadı.. çok zor Muş ama çok kötü ağrıyor ..işin komik yanı azıcık hareketle geçiyor hemen..acaaba yataktan benim uyuma şeklinden mı kaynaklı diyecem de her zamanki yatak ..her zamanki uyku pozisyonlarım
(18,674 puan) tarafından
:)))
Sende hep hareket et'>))
(42 puan) tarafından
:)) soruyu yolladığımda yeni çıkmıştım yataktan .çocuğu öptüm oynadım altını açtım çöpü attım ağrı gitti...gezerek mi uyuyim napim :)
(18,674 puan) tarafından
Hahaa bence öyle yap bacım:)))
(42 puan) tarafından
Ben hiç durmayim zaten :)) haram olmuş dinlenmek
(18,674 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık cnm
(18,674 puan) tarafından
6 ay önce doğum yapmışsan 6 aylık demek:)))
(18,674 puan) tarafından
Artık zor bı döneme geçiosun bebeklere . Ek gıda dönemi sana daha çok bağlı olacak arkandan agliyacak emekle diş çıkarma
(42 puan) tarafından
6 aylık aynen
(42 puan) tarafından
Babasına bile gitmiyor hep bennn
(18,674 puan) tarafından
2 ay boyunca öyle olacak malesef :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli.333 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
6 Mart 2024 Aile kategorisinde Xliea (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu

405,874 soru

12,164,361 cevap

36,617 kullanıcı

...