Valla bazen cinnet geçiriyorlar çocuk adi.ustunde.simarir kendini başka.cocujlardna üstün görmeye yada ezik görmeye çalışır güvendiği insanların yannda daha öz güvenli olur ,,,, çocuk çok sıkılıyor bnmde 6 aylık.bir oglm daha var haliyle önceki ilgi verimlilgi saglayamiyorm yoruluyorm ,Ömer'i bazen babaannesine gider ev yakın ordada sinarit biraz yada kyananm ona dokinma bardagi kırma diyerek ona yönlendiriyorr çocuk diyor ozmn kırnaliyim diyip kırıyor evde yapmadığı şeyleri yapıyor orda üstelik gitmeden temmbihliyorm yaramazlık yapma bak seni sevemezler güzel oyna zman geçir derim kufur u ordan öğrendi unutturan kadar neler çektim haylada diyor ama önceki kadar çok değil çocuk Hemen bişi kursa dokse eee annasi kızıyor evde annesi kötü davranıyor okula baslaynca çok çekeceksin diyip duruyorlar yeri gelince evet kiziyorm o bnm.ocucgum.bn onun çocuğu değilim kararlıyımdir da inat ederm onla biraz , mesela telfn vermiyceksem o istediği kadar istesn bı kere yok dedim ,, madem bn eğitim veremiyorum siz verin diyrom ozmanda hemen yan çiziyorlar sessiz kalıyorlar eşimde bunalrdab biri sen ilgilen diyorm susuyor ozmn konuşmaya aldınız dimi ,, ben de istemiyorm kirip dokemsini ama yapiyor ozllikle kalabalığı görünce evde toplar.ziplar dağıtır oynar güzle güzel yanı napim daha