Sellaaam kizlar naber nasil geciyor gününüz ? Ben sabah 8 de uyandim babamin yuzunden kardesim ise gec kalmis babam beni aradi disardaydi uyandir kardesini diye annemdeyim bu arada o gitti neyse alparslan uyandi kahvalti yaptik camasir attim evi supurdum bulasiklari hallettim evi havalandirdim mopla bi sildim üstin körü yemek annemden icli yapicak bana ❤️ alparslani uyuttum kahvemi ictim camasir sericem simdiden evimi ozledim ben yaaa ama erkek kardesim ceza aldi bi hafta hapse gircek o dedi abla gel moralim yok bizde kal kiramadim esimde gelir belki arabamizi sattik belkide gelemez ama ben evime hic dayanamiyorum dunden beri cok ozledim annem diyor sen git defol.cocuklar kalsin defol derken saka sakin linclemeyin haaaa ee siz anlatin da birazda
İşlerim bitti yemeğinde pişti örtüleri kurutmaya atıp bi kahve içicem sonra derse gidicem bi yandan burda takılıyorum bi yandan ferace bakıyorum haki ve siyah arasında kaldım ☺
Bende bebişi uyutmaya çalışıyorum canım sonra bi Leslie yapıcam
Sanada afiyet olsun canımm
Afiyet olsun ayşooo. Kahvaltı yapıyoruz daha anca. 10 buçukta kalktım evi ortalığı toparladım kahvaltı ardından akşam pazardan aldıklarımızı yıkayıp yerleştiricem inşaAllah. Akşam çok yoruldum çok üşüdüm yapamadım sonrasında da gözüm keserse evi süpürüp silicem bakalım gün bitti gerçi ama
Ay anne ne evi gibisi yok kiii, geçmiş olsun kardeş durumuna da.. Afiyet olsun biri de bana kahve yapsa keşke
Kocam kahvaltı hazırlıyor, ben de buhar çekiyorum içime
Selena izliyorum sjsjsjsjsj
Oh afiyet olsun ☺️
Tabi sabah nöbetçisi olunca anca uyandık Efeyle
Defne uyuyor daha odasının kapısını açık bıraktım uyanır birazdan
Dün aşı oldu küçük bey sabah uyuuduk 8 den sonra
Neyse çocukları doyurup giyınıp süslenip Doğum hediyesi almaya kuyumcuya inecem birazdan
Basım ağrıyor belki iyi gelir
Bende esra Erol'un özetini izliyorum şimdi elbise sermeye gidicem iş güç çocuk sanada âfiyet olsun
405,525 soru
12,150,294 cevap
36,567 kullanıcı