0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İGeri çekilmeyle korunuyoruz 1 buçuk yıldır ve adetim 1 hafta gecikti bugünle dün kahverengi sürüntü gelmişti pedime başkada yok bugün hicbirse akmamış adet oldum sanmıştım testte yaptım dünden önceki gün kızlar adetlerimde duzensiz ama bu kadar da olmamıştı sürekli uyuyorum halsizim bugün iyiyim ama hala adet değilim hamile olsam testte cikmazmiydi fikir verin 

4 Cevaplar

0 oy
(254 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrrr bir bakın 
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
İkinci gebeligimde oyle olmustu yani kahve akinti
(254 puan) tarafından
Kız nasıl anlatirmisin cildircam yani testte çıkmamasi normal mi ne zaman yapsam yada adet olurmuyim ki
(84 puan) tarafından
Kan ver cnm betaya baktir
(254 puan) tarafından
Off öyle yapcam canım dahada olmazsam 10 gün dolunca
0 oy
(3,458 puan) tarafından

Yarın git kan ver cnm gebelik olabilir testlere pek inanmıyorum ben 

(254 puan) tarafından
Yaaa ilk gebeligimde hemen testle öğrenmistim canım
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım ben 4 gün gecikme ile test yaptığım zaman çıkmıştı ama kahverengi bişey gelmemişti sadece adetim geçmişti ve önceden geceleri uyuyamazken saat akşam 9 olduğu zaman hemen uyuyordum eşim sana ne oluyor sen uyumazsın ciddi misin derdi ha birde gece uykumdan ağlayarak mide yanması ile uyandığım zaman sabahına test yapmıştım 
(2,203 puan) tarafından
Yeni evliydim canım bizim nikah ile arada 1.5 ay var düğün istemedik sonra beklentiler yüzünden düğün yaptık düğün günü öğrenmiştim smsnzökzldnd ama hayır ama adetim düzensizdi öncesinde
(254 puan) tarafından
He anladum canım hagsha şans işte
(2,203 puan) tarafından
Sorma yaaa msnxbsmkdşsjsls düğün günü Hamşleydim ve o takı teranesi beni çok yormuştu topuklu ile fırlatıp atacaktım ayyy bide herkes şuna takılmıştı eşimin akrabaları ulan onlar yüzünden düğün yaptık borca soktular bide sanki başka bişey yapmış gibi muamele görmüştük 1.5 ay var arada e son adet tarihi gebeliğin 1. Günü deniliyor o oluyor o zaman da 2 ay anlatamadık dar görüşlülere
(254 puan) tarafından
Aman millet konuşmaya yer arıyorlar canım işte anlamazlar neyi merak ediyorlarsa
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım en son dedik söylemeyelim anlatamıyoruz Çünkü mesela oğlumu 2 ay erken doğdu diye bilirler knsxsşldjdşsldldöd ama demediler küvezde nasıl kalmadı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde H kuş (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 206 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 386 göst.
12 Şubat 2022 Aile kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

403,560 soru

12,090,425 cevap

36,383 kullanıcı

...