0 oy
1,302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşım daha önce cici bebenin zayıflattığını ve gece yatmadan önce 10 tane yemem söylemişti ben normalde 55 kiloydum bir ayda 57 olmuşum gerçekten tadı da çok güzel diye sürekli yiyordum her akşam ama kilo aldırdığını görünce şu an bağımlısı oldum bırakmak da istemiyorum kilo almak isteyenler kesinlikle kullanabilir ama ben o 2 kiloyu nasıl vereceğim onu düşünüyorum

51 Cevaplar

0 oy
(1,989 puan) tarafından
Kız şaka mısın :) nasıl inandın böyle birşeye birşey yiyerek zaten zayiflanmaz ki birde akşam birde karbonhidrat:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız şekerli o nasıl inandın 
0 oy
(9,389 puan) tarafından
Sesli güldüm kusura bakma

Gerçekten inandın mi yani 
0 oy
(1,628 puan) tarafından

Benimde iş yerinde arkadaşımın biri dişlerin nasıl bu kadar beyaz dedi bende asetonla ile fırçalıyorum demiştim sonra araya laf girdi şaka dememişim ertesi gün diş etleri mahvolmuş halde geldi bise yiyip içmedi bir süre , aklıma geldikçe hala suçlunırım:D

0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bunu ne kafayla söylemiş o kadın un ve şekerle yapılan birşey nasıl zayıflatır bebekleri bile obez yapıyor diyorlar onun için sen buna nasıl inanabildin:)
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Tövbe yarabbim dalga mı geçmiş nedir. Yoldan 100 tane insan çevirip sorsan biri bile demez zayıflatabilir diye. 
0 oy
(589 puan) tarafından

Bi an nazlı sandım başlığı okuyunca :D

0 oy
(8,357 puan) tarafından
Buna kim inanır gurbanoldugum
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Allah akil fikir versin. Insan bi paketteki kalorisine bakar. Bu kadar da olmaz yani.
0 oy
(788 puan) tarafından
Kız o biz küçükken kilo alalım diye annelerimiz verirdi nasıl zayıflatsin. Bende eşime sırf kilo alsın diye veriyroum
0 oy
(1,092 puan) tarafından

• :D:D kız Allah seni napmasin ...

Birakicaksin mecbur ..Hem gece uyumadan yenir mi hiç ...Tabi kilo aldirir

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 817 göst.
31 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 483 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 564 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
25 Haziran 2023 Aile kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu

404,260 soru

12,110,925 cevap

36,440 kullanıcı

...