Kızlar kayınvalidemi bilen bilir nişanımdan beri evlendik üc sene olacak hala benle yarış içinde oğlumu en cok ben seviyorum ben doğurdum o benim modunda ben artık kendi haline bıraktım cünkü SAHTE. Eşime mont almıştım hediye, bekarlıktan kalma montunu giyiyodu o da artık solmuş eskimiş bi monttu şimdi izne geldik yeni montunu giydi bunu da hatun aldı bana hediye dedi annesi cevap vermedi konuyu değiştirdi sonra eşim tekrar etti yine oralı olmadı neyse eşim diğer odaya gitti, kayınvalidem eşimin eski montunu eline aldı bu da eskimemiş giyilir ben bizim oğlanlara vereyim de giysinler hangisi isterse atmayalım dedi, sonra eşim odaya girdi napcan o montu anne sevda atacak onu eskidi zaten dedi kızlar şok olursunuz birden ağlamaya başladı kurban olurum anneeem ben senin kıyafetini attırır mıyım hepsini saklarım kıyabilir miyim kuzumm diye kızlar ohaaa dedim. Şimdi bana e deseydin anne daha yeni diğer oğlanlar giysin dedin ya diye onu dediğim anda başka yalan bulup beni yalancı cıkarır kızlar öyle bi sahtekar şoklardayım.