0 oy
503 göst.
Aile kategorisinde (382 puan) tarafından

Sevgili anneler ben çocukları çok severim çocuklarda beni çok sever, şimdi 10.5 aylık oğlum var benle oynarken az gülüyor ediyor , ama teyzesiyle oynayınca ona kahkahalar atıyor ama bir süre teyzesi olmayınca benle eğleniyor ediyor sizce benmi abartıyorum ben daha çok seviyorum ediyorum ilgileniyorum oynuyorum ama teyzesiyle kahkaha atıyor çocuğuma  ben her söylediğim sevgi sözcüklerini oda söylüyor, oğlum oğlum diyip duruyor kendine alişdirdi dakka başı oğlum diyor çocuk büyüyo yaşina gircek hayla çocuğa oğlum diyor 

kızlar aranızda ablası olan varmı  ben çocuğumla ilgili herşeye ablam karışıyor sanki ben hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davranıyor mesela hava yazın sıcak çorap giyir çocuk üşür bende biliyom üşüdüunu ama hava sıcak çok terliyor mesela üstünü ort hava güneşli olunca evde uyurken fazla ortmuyorum geliyo kendisi örtüyor mesela dışarda bebek arabasını sürerken alıyor kendi sürüyor yoruldun bana ver diyo bahaneyle aliyo çocuk agladiginda hemen alıyor . Mesela çocuk uyudugnda ara ara korkup ağlıyor ben kalkıp kosucam harekete geçiyor o benden önce koşuyor bebekle ilgili bazı şeyleri ben bilmiomda o biliyo gbi hava yaratiyo ya şimdi çocuğun her şeyini alıyor ihtiyacını hallediyo diye biseyde demiyorum diyorum artk icden içe sinir oluyorum yinede yardımcı.oluyor ama sinir oluyorum vs bunun gibi şeyler oluyo çocuğumla ilgili karisiyo ama maddi manevi yardımda oluyor kizmim etmim bişe demim diyorum kalbi kırılmasın ama genede kendime hakim olamıyorum varmı aranizda yaşayan. Tek bunlarda değil karişdigi diğer şeylerde var yani kusura bakmayı yazı uzun oldu bunda bişey yok sen haksızsın diye yanliş duşunmeyin anneye karisilmasini ben sevmiyorum yaşayan varmı aranızda fikirlerinizi duymak istiyorum

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Valla kusura bakma ama bulmuşsun böyle bir abla beğenmiyor sun. Bizimki bırak sevmeyi yüzüne bakmıyorlar ya
(382 puan) tarafından
Hafsa hanımcım en son artk dedm oğlumun bütün eşyalarını senin yanına vercem al kendin bak dedim çocuğu 30 dakika boyunca almadım annemlerle oynuyordu beni görmedi die huzursuz oldu oğlum ben almadım anneme dedm ver diğer kızın baksn  rasizlandi  annem kriz gecircem felan dedi tansiyonu var annemin dedim Allah korusun bişe olsa  kötü olur dedim snra çocuğu aldm kucağıma yine olan bana oldu suçlu olarak
tarafından
Yavrum neden gidiyor sun yanlarına gitme o zaman. Annende hastalığını kullanıyor bence. Gitme bir süre evine de kabul etme
(382 puan) tarafından
Kuzum boşanma aşamasındayım Mart'ta doğum yapdim annemin evine geldim devamlı burda kalıyorum aynı evin içinde yaşıyoruz
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun
(382 puan) tarafından
Sağolasın burdada  eşiyle sorunu olan baya kişi var Allah yardım etsin ne olur şu adamlar eşlerine iyi davransa keşke
-Reklam-
+1 oy
(10,470 puan) tarafından
Canım ablanın çocuğu yok ya da kendi çocukları büyümüş bebek özlemini seninkiyle gideriyo maddi olarak destek oluyo diye bu kadar müdahale etmesi bana norma gelmedi bence tavrını koy sen ablana mi güvenerek yaptın cocugunu kendin kardila ihtiyaclarini çocuğu çok sahiplenmis 
(10,470 puan) tarafından
Böyle devam ederse sonu öyle olur
(382 puan) tarafından
Ondan korkuyorum aynı evin içindeyiz yazdan belki işe giremedi işe girse henazindan akşamdan akşama görür bu kadar olmaz şuanda hep evde
(10,470 puan) tarafından
Neden sizinle yasiyo asıl o zaman çocuk teyzeyi özler akşamları tepesine biner benim oğlum öyle babası yokken hiç ağlamaz sizlamaz babasının evde olduğu gün hadi annecim nen nen deyince ortalığı birbirine katiyo babadan ayrılmak istemiyo
(382 puan) tarafından
Ben boşanma aşamasindayim digumdan sonra annemin evine geldim o yüzden aynı evdeyiz
(10,470 puan) tarafından
Hmm o yüzden işte
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Ablan evli mi yada cocugu varmi
(382 puan) tarafından
Evet hep bizle oldukları için öyle oluyo ama Hafsa hanım bazen üzülüyor insan
tarafından
Doğrudur canım ya mesafe koyacaksın ya konuşacak sın başka çaresi yok
(382 puan) tarafından
Mesafede koyuyorum gene aynı annemde uzuluyo yanliş anliyolar ben çocuğumu kıskanıyormuşum oluyo
tarafından
Öyle zaten ama onlar doğru anlıyor yani
(382 puan) tarafından
Bakalm nolcak ise girse teyzesi, bu kadar bağlanmaz
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Anlattıklarının aynısını kaynanamda yaşıyorum o sahipleniyor o herseyine koşuyor

oğlumda onu görünce beni kovar gibi git diyor 

Hiç kaynanamlara gidesim gelmiyor 

Geçen sene altlı üstlüydük deprem ayırdı bizi 
(382 puan) tarafından
İşte o durumdan bahsediyorum çocuklarımı sonra bizi istemiyor etmiyor kaynanada zor ya valla
(1,457 puan) tarafından
Valla canım kimisi normal karşılar ama ben yapamıyorum onun annesi benim benim kadra kimse şefkatli davranamaz
Teyze teyze gibi sevecek nene nene gibi
Valla kaynanamda maşallah genç hiç görülmüyor oğlumla ilgilenirken
Seninki daha küçük benimki 2 yaşa yeni girdi kaynanama çok düşkün oldu hissediyorlar onlara duyulan sevgiyi
Senin yaptığını bende yapıyorum beni daha çok sevsin diye hergun oynatiyorum hergun gezdiriyorum ama nenesi yine benden tatlı :)
(382 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi sevecekler işde teyzesi normal yapıyor eğlendiriyor bende aynı şeyleri yapıyorum ona daha çok hevesli odadan teyzesi bişe demeden gecse oğlum öyle bı heycandan bağırıyor ki, daha artık oynarken neler yapıyor kendinden gecior oğlum oynarken onla, anne dışındakileri sahada çok seviolar farklı insan görmek istiolar heralde
0 oy
(382 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1 yaşında hayla teyzesile benden çok ona gidiyor ona hevesleniyor hayla duzelmedi bana geliyor ağlıyor ona gidiyor çıtı çıkmıyor neden böyle ya , uyuyo çocuk uykudan uyanıyor bende çorabını yelegini üstüne giydiriyorum teyzesi geliyo odaya sonra gidiyor oğlumda ona ağlıyor ona gidiyor , çocuk  mesela bişe oldu benim kucağımda ağlıyor hemen geliyor teyzesi benden almaya çalışıyor sanki ben susturamiyorum gibi çocuğumda hemen ona gidiyor yani ağlasa bile benden alıyor, bı kere abimlere gittik oğlumun teyzesi gelmedi annem ben gittim ben şok oldum oğlum orda hep benim peşimdeydi anne diye ağlıyordu evde bu kadar benim peşimden ağlamıyor ama o teyzesi olmayınca gayet benle süper oynuyor ediyor hep benim peşimde, ama teyzesi olunca yok beni aramıyor bile ben burdayım hep teyzesine gidiyor,  oğlum konuşmaya başlayinca yakında der ben geceleri teyzemle uyucam benim yanıma gelmez bile ve büyüdüğünde sözümü bile dinlemicek abla denen kişi yüzünden çok üzülüyorum ben bu duruma napsam etsem olmuyor konuşdum onla dinlemiyor herşeyi inadına yapıyor o kız 
(382 puan) tarafından
Demek bı tek bende yokmuş herkezde varmiş hayır niye karisiyonuz ben anlamıyorum sevin edin gerisine karşimayin annesi var anne herşeyi daha iyi bilir , zaten çocuklarımızla ilgilenioz edioz bide onlar susmuyo gelde moralin bozulmasın Allah yardım etsn bize
(3,976 puan) tarafından
Ben cevap verince bu defa sinirleniyo büyük konuşuyorsun cocuk sahibi olunca anlarsın diyorum lafı başka yerinden anliyo benle kavga ediyo niye ben beceriksiz miyim diyo gel delirme
(382 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim cnm aynı senin gibi işde bende kavga edince annem bana sarıyor sen çocuğu sevmemizi istemiyorsun ablanı kiskaniyorsu çocuğu seviyo diye ,
(3,976 puan) tarafından
Aman He neyini kiskaniyomussun acaba saçmalığa bak
(382 puan) tarafından
Saçmalık işde anlamazlarki asıl kıskanan o
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Üç tane ablam var kötü bir şey demediği rencide etmediği müddetçe istediği gibi sever ablamın bir oğlu var 9 yaşına girecek neredeyse doğduğundan beri oğluşum bal oğlum falan diyorum hatta şu an kendi oğluma bal oğlum derken acaba ablam yeğenimi eskisi kadar sevmediğimi düşünür mü diyorum ablamda bazen bahsederken senin oğlun diyor :) sevipta alıp evimize götürecek değiliz. Yeğen demek = evlat demek benim için 
(382 puan) tarafından
Çocugumlar ilgili herşeye karışıyor ama fazla abartılı yapıyor yok çocuğu bende alırken izin Alcan yok sen calissanda ben baksam çocuğa dio ve daha çok karişdigi şeyler var
(16,556 puan) tarafından
Kendi bekar mı çocuğu yok anladığım kadarıyla bu aşırı sahiplenme ondan kaynaklı. Yerinde ben olsam sinir olduğum yerde küçük küçük laf dokundururdum
(382 puan) tarafından
Bekar tabikide yok çocuğu felan küçük laf değilde direk söylüyorum herşeyi oda kavga cikartior ama anlamıyor ben napayım artık bilemedim annemd onun yüzünden beni yanliş anliyo diyo sen ablana takmissin çok yanliş dusunuyon felan dio herşeyi söylüyorum anlayan yk
0 oy
(734 puan) tarafından
Canım bence abartiyorsun benim ablamda öyle beni korur kızımı korur müdahale eder ben ona müdahale ederim bir gün kızımı görmezse deli olur gelince kapıyı açıyorum çekil kenarı diyor teyzosumu görmeye geldim ondan olmazsa seni sormam diyor şaka yapıyor zaten heleki annem ölüyor kızım için bir oksurse dünyayı yıkar başıma ben hiçte senin gibi düşünmedim asıl ilgilenmeselerdi orda sorun görürdüm bence çok sevdiğinden teyzelik böyle birşey sanırım bende teyze olsaydım bu şekilde davranirdim heralde
(382 puan) tarafından
Cnm bildiğin gibi değil çok müdahale ediyor ben sevmem öle seyi
0 oy
(382 puan) tarafından
Akşam çocuğum oynuyor oturuyoruz koltukda hepimiz bende ordayım annesi olarak oynuyor emekliyor yürüyor teyzesi orda devamlı kollarını açıp ona atılıyor sürekli ona gidiyor ya sizce normal mi bu ya , sanki teyzesi onun annesi sürekli ona gidiyor artık ağrıma gidiyor zoruma gidiyor üzülüyorum neden böyle oluyo anlamıyorum sürekli çocuğuma oğlum yavrum çocuğum herşeyi soyluyor hatta benim çocuğuma söylediğim herşeyi kendi soluyor çocuğuma sürekli onla bağ kuruyor ama ben daha çok seviyorum oynuyorum güzel sözler söylüyorum niye beni yok sayar gibi sürekli teyzesine gidiyor beni görüyor yüzüme bakıyor oğlum hop bana gelmiyor teyzesine koşuyor 
(5,163 puan) tarafından
Çok normal canım benim annemlerde yakınimda ordan biliyorum ☺️
(382 puan) tarafından
Bence lnormal olsa diğer aile üyelerin isminide sayiklar tek kişi solemesi bilmiyom, mesela kıyafet Alacam çocuğuma beğendiğimi anneme bunu alıyorum diyorum dur ablan karar versin dio ya annesi benim ben karar veririm ne alınacaksa, mesela bişe alcam beğenmediysem nie alayım ablam kalkıp diyor yok yok senden hiç bişe olmaz beceremezssin diyor kendisi saçma sapan bişe gosterio ben begenmiom o yüzden internetten kendim seciom
(5,163 puan) tarafından
Bilemedim cnm Allah yardımcın olsun ☺️
(382 puan) tarafından
Saol cnm acaba oğlum bana neden öyle yapior ya sürekli teyz Şi evde olduğu için mi ona öle yapio o yokken hep gayet peşimde
(5,163 puan) tarafından
Muhtemelen öyle değişiklik istiyor bazen çocuklar
0 oy
(382 puan) tarafından
Oğlum 1,5 yaş 15 aylık hayla her ortamda teyzesine koşuyor anneside var hiç gelmiyor bana , babası parkta birakdi hop teyzesine koşuyor bana gelmiyor teyzesi devamlı oğlum yavrum çocuğum devamlı oğlum Dior ben varken oğlum diyor ben orda yoksam normal ismiyle sesleniyor onuda bilerek yapıyor, annelik hissi yaşamaya çalışıyor çocuğumda ona bağlanmış baya sanki annesi oymuş gbi, ama o olmayınca çocuğum gayet benle iletişim kuruyor ediyor oynuyor acaba ben mi bı yerde hata yapıyorum kendimi yetersiz hissediyorum bir çocuk annesi varken niye anneye gelmez hayr nerde yanliş yapıyorum acaba çok üzülüyorum bu duruma 2,5  3 yaşından sonra çocuğum beni değil sürekli onun sözünü dinlicek
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Bende ablayım ve 2 tane kız kardeşim var biri evli 2 çocuğu var ve kendi adıma konuşayım isterim bana destek olmalarını ki senin dediklerinde hiç aksi birşey yok ha sana o an hoş gelmez tatlı dille uyar sende zorda kalma ablanıda kırma demekki çocuğunu çok seviyor teyze anne yarısı zararı dokunmaz çocuğuna 
(382 puan) tarafından
Uyardım anlamıyor hayr sevsin etsn bişe demiyorum ama çocuğum hep ona koşuyor ben varken annesi varken neden teyzeisne gidiyor ben bı yerde hata yapdim demek ki , babası parkta çocuğu bana bırakıyor oğlum direk teyzeye gidiyor bende ordaym niye bana gelmior
(1,717 puan) tarafından
Benim kızlarım da öyle çocuklar çok sevildiğini bilirler mesela geçen gece kızım annemdeydi babası gitti getirmeye kızım gelmedi babasını boş gönderdi orda rahatı var seviliyor diye gelmek istemedi bizde zorlamadık sonra kendisi geldi oglun şuan ufak bırak sevildiğini bilsin büyünce teyze anne farkını anladıktan sonra kendiside farkında olacaktır
0 oy
(110 puan) tarafından
Kızıp etmene gerek yok . Sadece o çocuğun annesi olduğunu hatırlat . Benim kaynanamda böyleydi herşeye atlardı en son yeter dedim ben annesiyim . Bebek arabasınımı alacak ' gerek yok ben sürerim ' . Kızım mı ağladı kucağına alırdı ' hemen koşar zorla alıp giderdim ordan ' o benim çocuğum ben daha iyi düşünürüm imasını verdim . Zaten amacı kızımı kendisine alıştırmaktı ama ben izin vermedim şimdi kızım onu sevmiyor beni daha çok seviyor . 
(382 puan) tarafından
Bende senin dediklerini ablama yapiorm ama kavga çıkıyor çocuğu sevmemi istemiyorsun die ama onu dgl çocuğum sadece o varken ni bana gelmio ben yanlismi yapdm biyerde acaba mi diorm fikir almak istiyorum hersyeini yapiorm oğlumun daha nasi annesi olduğunu hatirlatabilirim ki her gün 2 saat de parkta vakit geçiriom oğlumla evdede oynuyorum ediyorm bakımı felan hep bende ama yk illede teyze dio sanki
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Sınırını bilmeyen insana sinir oluyorm kim olursa olsun 2 yardımı maddi manevi oldu diye her halta söz sahibi olacaklarını sanıyorlar 
(3,056 puan) tarafından
Sende mi kalıyor ablan , canm sende sınırları olduğu için çocuk bunu biliyor misal sen bisiye hayır dedin o hayırdır asla aglasada yerine gelemz ya işte çevre bunu yapmıyor agladiginda veriyor , oglm 3,5 yaşında babacidir ama bişi olunca flan ilk bana gelr
(382 puan) tarafından
Bişeye hayır dediysem ve onlar da izin verip yapınca bu sefer çocuk anneyi asla dinlemicek etmicek kim izin veriyorsa  onun sözünü dinlicek, hayr canm ben annemin eve geldim bosanicam çocuğum doğduğu zaman geldim annemin evine e mecbur hep aynı evdeyiz sürekli
(3,056 puan) tarafından
Bu durum hoşuna gitmiyor ama mecbur ozman aynı evde katlanican yada ablana diyicen güzellikle , yada calisicqksan faln hiç ses etme hem sen rahat edersin
(382 puan) tarafından
Ben şuan çalışmam çocuğum küçük zaten durmuyor bensiz, konusdumda olmuyor çok kavga ettik anlamıyor napim
(3,056 puan) tarafından
Ne diyim canm.ya Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Allah herkese ablan gibi abla nasip etsin nankörlük etme kıymet bil bence
(382 puan) tarafından
Herkezn kendi yorumu ama nankörlük eden yok annesi varken hep teyzesine koşmasi normal mi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 642 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde heygirls (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 636 göst.
0 oy
31 cevap 699 göst.

403,608 soru

12,092,428 cevap

36,385 kullanıcı

...