Kızlar oğlum 1 yaşında hayla teyzesile benden çok ona gidiyor ona hevesleniyor hayla duzelmedi bana geliyor ağlıyor ona gidiyor çıtı çıkmıyor neden böyle ya , uyuyo çocuk uykudan uyanıyor bende çorabını yelegini üstüne giydiriyorum teyzesi geliyo odaya sonra gidiyor oğlumda ona ağlıyor ona gidiyor , çocuk mesela bişe oldu benim kucağımda ağlıyor hemen geliyor teyzesi benden almaya çalışıyor sanki ben susturamiyorum gibi çocuğumda hemen ona gidiyor yani ağlasa bile benden alıyor, bı kere abimlere gittik oğlumun teyzesi gelmedi annem ben gittim ben şok oldum oğlum orda hep benim peşimdeydi anne diye ağlıyordu evde bu kadar benim peşimden ağlamıyor ama o teyzesi olmayınca gayet benle süper oynuyor ediyor hep benim peşimde, ama teyzesi olunca yok beni aramıyor bile ben burdayım hep teyzesine gidiyor, oğlum konuşmaya başlayinca yakında der ben geceleri teyzemle uyucam benim yanıma gelmez bile ve büyüdüğünde sözümü bile dinlemicek abla denen kişi yüzünden çok üzülüyorum ben bu duruma napsam etsem olmuyor konuşdum onla dinlemiyor herşeyi inadına yapıyor o kız