Hanımlar benim oğlum atipik otizm tanısı almıştı dün okuldan çağırdılar gittik RAM bunlara yazı göndermiş özel sınıfa geçmesiyle ilgili benim bildiğim okul böyle bir talepte bulunmazsa RAM böyle bir şey göndermez diye açıkçası istemediğimi söyledim ama artık yasal olarak oraya geçmesini söylediler bugün iki gündür oraya götürüyorum sınıfta sadece iki çocuk var durumları daha ağır benim oğlandan dolayısıyla çocuğum sosyalleşecek herhangi bir arkadaşı yok orada eve geldiğinde ağlıyor sınıfımı istiyorum diye özel sınıf öğretmeni de gayet zeki bir çocuk olduğunu söyledi burası için uygun değil bence bir fikrini belirtti ama sınıf öğretmeni başından savmak istiyor sanırım yok illa orası daha iyi falan gibisinden diretti. Bide oğlum öğretmenini çok seviyor her okula gittiğinde sarılır.Biz gittik milli eğitim'de itiraz dilekçesi verdik, okulda bugün verilecekti ama öğretmen 30 gün geçmediği için Bizim vermemize gerek yok dedi bu işlerden anlayan var mı geri tekrar sınıfına gönderirler mi çocuğumu öyle üzgün görmek istemiyorum anne ben ödevlerimi yapacağım sınıfıma gideceğim diye tutturuyor çok üzgünüm
1,487,695 soru
24,319,376 cevap
345,243 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın