1. Çocuklarımı hemen görmek isterdim, onlara sımsıkı sarılır doyasıya öper kokularını içime çekerdim. Ben evlatlarına aşık bir Anneyim gözlerim onlardan başkasını görmez. Onları canımdan bile çok seviyorum, iyi varlar. Benim çocuklarım olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Allah'ım acılarını göstermesin inşallah. Bir ömür sağlıklı ve mutlu, kazasız belasız büyüsünler inşallah.
2. Eşimi görmek isterdim ona da sımsıkı sarılıp doyasıya öperdim. Çünkü eşim ilk evlendiğimiz günden beri iyi veya kötü hep yanımda oldu, bugüne kadar beni isteyerek hiç üzmedi, hiç bir zaman sevgisini eksik hissetmedim, yanlış veya doğru her söylediğime saygı duydu, her zaman iyi bir dinleyicim oldu, çokta konuşkan maşallah, uzakta da olsa yakında da olsa ellerini hiç üzerimden eksik etmez en sevdiğim yanı ise merhametli ve dürüst biri olması, çok iyi bir eş çokta iyi bir baba çok seviyorum onu Allah'ım başımdan eksik etmesin inşallah.
3. Önce Annemi sonra Babamı daha sonra komple ailemi görmek isterdim. Onlara da sımsıkı sarılır öperdim, ailem pek yanımda değildi, sevgilerini hep eksik hissettim, kalbim de tamamlanamayan hep bir boşluk vardı, kendimi aile içerisinde hep yanlız ve kimsesiz hisettim, ama yine de onları çok seviyorum, iyi ki varlar Allah'ım hiç birinin acısını göstermesin inşallah.