Eşimle sorunlarımızı bilen bilir önceki postlardan dolayı aramızda çok şey yaşandı kavga gürültü baba evine bile döndüm Sonuç olarak şu an kendi evimdeyim eşimle de Severek evlendik Biz ne kadar zorluk yaşasak da ne kadar sıkıntı kavga olsa da elbette ki onu çok seviyordum Bu bir haftadır bilmediğim bir his var içimde artık benimle tartışması umurumda olmuyor Benimle konuşmaması ilgilenmemesi artık Gözüme batmıyor Hatta benimle konuşmaması işimi bile geliyor mutlu oluyorum böyle Neden böyle hissettiğimi bilmiyorum önceki Ben olsam beni görmemezlikten geldiğinde ilgisiz bıraktığında çıldırıyordum kavga çıkarıyordum benimle ilgilensin diye kendimi paralıyordum resmen. Ama Kaç zamandır dediğim gibi bu his içimde yok onu görünce hiçbir şey hissetmiyorum çok tuhaf bir duygu Nasıl anlatacağımı bilemiyorum size Bu hep böyle mi devam edecek Yoksa anlık bir şey mi Sizce de çok korkunç bir his değil mi eşine karşı böyle hissiz olmak. Bir yandan onu takmadığım için artık beni üzemediğinden dolayi mutluyum bir yandan da üzgünüm Böyle hissettiğim için