0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Kızlar ağustos 21 i gibi inşallah doğum olacak bebiş negiydirmeliyim oğlum mayıstı ince uzun kolu birşey ler giydirdim diyorum sıcak oluyor ama sonuçta yeni doğan ince body ve ince tulum sizce kızlar 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ve bende temmuzda doğum yaptım full+full hep sıfır kol zibinla dolandı çocuk :D

(865 puan) tarafından
Ya dimi sıcak yaa bende alırım işte duruma göre bakarım
-Reklam-
0 oy
(12,087 puan) tarafından

Agustos 27de dogum yapmis biri olarak :) uzun kollu giydirdim cogu. Cok cok sicqk oldugunda kisa kolluda giydirdigim oldu. Ama genelde uzun tek kat. Tabi nerde oldugunadq bagli antalya izmir giydiremez mesela

(865 puan) tarafından
Aynen canım bende bakarım duruma göre zaten 3 hafta sonra felan ılımaya başlar hava
(12,087 puan) tarafından
Aynen gunduz kisa kollu aksam uzun giydirdigimde oldu. Ustune ince muslinlerden attim falan.
(865 puan) tarafından
Şöyle eylül ortasında doğursaydım keşke sıcak ya ağustos
0 oy
(9,544 puan) tarafından
Siz ne giyiyorsanız sizden bir kat fazla demişti doktorlar. Kundagına sarıyodum normal uzun kollu takım giydiriyodum
(865 puan) tarafından
Bende öyle yaparım herhalde
0 oy
(241 puan) tarafından
Allah'ın izniyle 3 prensesimden sonra pasam geliyor ağustosun 5 i gibi olacak özellikle  hazırlık yapmadım ama Allah büyüktür bakalım duruma göre insallah
(865 puan) tarafından
Ay maşallah canım 4.çcocuk diğerleri kaç yaşında
(241 puan) tarafından
Canim 6 yasinda 5 yaşında biride 1 yaşına girecek
(865 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım :)
(241 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
(37 puan) tarafından
Ayy bnde ağustosun başı inşallah cnm hayırlısıyla alalım kucağımıza bizim ev öyle sıcak ki şimdi bile az havalar iyi olsa bunaliyoruz yazın hiç durulmuyor dört tarafı açık ve güneş alıyor napicam şimdiden onu düşünüyorum ama normalde de çocuğu kat kat giydirmeyi sevmem kızım doğduğunda Martti ve kar yağıyordu onda da evde normal giydirdim bu hepten yaza geliyo zibinla durururuz heralde :)
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben Ağustostosta doğum yapmistm pijama pantolon bile giydiremedim zıbın hep isilik oluyordu hemen ince şeyler çok terliyorlar zaten ama marasta yaşıyorum çok sıcak 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
İlk dogumda aynı ayda olmuş ikincide aynı olacak seninle canım bende ağustos ortası doğum sezaryan olucam 40 cikina kadar üşür bebek uzun kollu felan gidiricem sonrada havalar serinler
0 oy
(14,646 puan) tarafından
Benim 1 Ağustos gösteriyor ama Temmuz sonu gibi doğururum gibi ince şeyler alacağım ekimden sonra da kışlık alırım 
0 oy
(458 puan) tarafından
Bizde Ağustosun 3unde doğum yapmistim ,geçen sene.ya okadar kıyafet alındı ,inanirmisin hep zıbın hep ,sıcaktı baya o zamanlar,kıyafetlere üzüldüm giydiremedim bir iki sefer anca giydirdim,bı de haliyle isilik oluyodu ince giydiriyodum hep
0 oy
(6,445 puan) tarafından
4 ağustos dedi doktor. Tek kat çıtçıt badi giydiririm heralde ama uzun kol. 
0 oy
(9,544 puan) tarafından
Senden bir kat fazla giydirmelisin demişti doktor biz cıbıl cıbıl gezdıgımızden bebegı normal uzun kollu hastane cıkısı alt üst kıyafetler giydiriyorduk :) Bende eylulde dogum yapıcam insallah 
0 oy
(611 puan) tarafından
Mardin Nusaybin'de olduğum için bebek takvime göre 11 Ağustos da gelecek Allah'ın izniyle ve çok sıcak burası şuanda bile klima vantilatör olmazsa dayanamıyoruz mecbur bebişime kısa kollular ve ince battaniye aldık çünkü burada yaz Ekim ayının sonuna kadar devam ediyor 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bende o sıralar doğum yapicam normal hastane çıkışları giydircem onlar üşür kanı canı ne olcak 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 111 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 84 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 106 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
9 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylülüm (3,025 puan) tarafından soruldu

404,244 soru

12,110,570 cevap

36,438 kullanıcı

...