0 oy
111 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (760 puan) tarafından

Ya kızlar özenle yaptıgim yaprak sarmalarım tuzlu çıktı pişirdikten sonra fark ettim o kadar uğraştığıma da üzüldüm bunu bir hal çaresi yok mu :(

5 Cevaplar

0 oy
(12,117 puan) tarafından
Yaprakmi tuzlu cikti yogurtla yiyin
(760 puan) tarafından
Evet yapraklar çok tuzlu
(12,117 puan) tarafından
Bi daha yapmadan once suya koyarsin tuzu cikar. Bu seferkini yogurtla yiyin tuzunu alir
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim, öyle denerim
-Reklam-
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Limonlu sıkıp yada sarımsaklı yoğurtla yenir sade yogurtta olur
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle denerim
0 oy
(10,627 puan) tarafından
Aşkım örnek veriyorum w bardak suyla mi pisiriyosun 2 bardak suyla pişir 1 bardağını çeksin ikinciyi süzdür alır öyle tuzunu 
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, gerekir se , tekrar pişirip bunu deneyeceğim
(10,627 puan) tarafından
Rica ederim canım şimdi pisirdigine de su ekleyip deneyebilirsin hemen fokurdssin yeter
0 oy
tarafından

Yoğurtla yenilebilir :D

0 oy
(1,263 puan) tarafından
yaprakları bı gece soğuk suda bekletip sarsaydin keşke kuzu
(760 puan) tarafından
Keşke canım , bundan sonra böyle yapicam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 282 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Leylaa12 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
8 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Asminebrar6331 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 822 göst.
26 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.

404,541 soru

12,118,691 cevap

36,468 kullanıcı

...