0 oy
1,466 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar ben kpss çaluştığım için akşamları kızımı (14 aylık) kaynanam lara babasıyla yolluyorum pek gitmem kaynanama dün iftar için gittim ve habire kızıma kızdğını farkettim öyle aşırı değil ama bir şey yapsa şiiit falan diyordu şahsen benim annemlere götürdüm bir gün kızmazlar ne yaparsa yapsın eşime dedim annemlere söyle bu lşekil kızmasınlar evde hep şiir şiiit falan yapıyordu anlamıyordum ben şimdi anladım nedenini dedim bu şekil söylediğim için bana küstü ya ben abetıyormuşum diyor bugün anladım vallahi tam bir annecitmiş eşim tamam tabiki annesini sevecek ama ben ne dedim şimdi ya buna küsecek

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Yorumlarda şımarıklik ile suçlanmissin ama gayet normal. Yani her yapıtına ses çıkarıyorlarsa çocuğunun uyarmak en doğal hakkın. Torun torun diye ölüler iş bakmaya gelince bir sürü tantana. Keyfinden baktirmiyorsun kpss çalışıyorsn. Ben de yaşadığım için bilirim. Benimki bakmamak için elinden geleni yapıyor göndermiyorum zaten. Gönderdiğim zamanlarda ayrı olaylar. Allah kimseye muhtaç etmesin 
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından

Valla eltimle kaynanm ayni :)) kuusra bakma aklima onlar geldi hergun ordalar cocuklar yuruyuse gider marlete pazara torun  tatlidir ama iste arada durmayinca biz bile kizariz onunda cigeri oyle duusnme eltmde sen gbi biseu dese anne yapma kaynmamda diyor tekken bakarken iyi bisey dedrtmiyorlar :)) nabsn dumuyorlar benmki ufak o ile durmuyor bi saniye :) bosyere kirmayin birbirnizi canim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 501 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 471 göst.
22 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslicikk (811 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 877 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,292 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,323 soru

24,261,889 cevap

341,554 kullanıcı

...