Boşveeer kaynana demişler adı üstünde bacım
Benim de bi kere doktor randevusundan döndük beraber. Bebeği o da görsün diye götürdüm. Neyse çıktık eve geldik. Karnımız aç. Oğluna köfte ısıtıyodu (ben yemem dedim köfte et yiyemiyodum o zaman daha bulantılardan) bana da gözleme yapcaktı hazır yufkadan dedim ki anne doktor hamurişini yasakladı ya dedim güldüm o da güldü. Sonra bana hiçbir şey hazırlamadı oğluna yedirdi ben de açlıktan mısır gevreği yemiştim shhsakhskahsjsh sonra daha özel bir doktor randevusu vardı 4 boyutlu tarama. Ona da gelmek istiyordu geçiştirdim götürmedim ben de
Hiç hamilelikle ilgili bir olay geçmedide komik bişey geldi aklıma köye gittik kaynanamda gelmiş o başka köyde normalde neyse eltisiyle bir tartışıyolar ama böyle nasıl nerdeyse birbirlerini dövecekler aklım çıkdı valla onları öyle görünce 5 dk sonra aşağı mahalleden birisi aradı gel oturalım diye bizim kaynanayı bide ne göreyim kol kola girmişler ikisi gitti ben şok oldum ilginçler yaa
Hiç anlatmiyim ben klavyem yetmez
Var canm olma mı ama neysse
Doğumdan sonra kaynanam bana bakmaya gelmisti önümdeki yiyecekleri alip oglunun onune koyuyodu yesin diye
Kizimi hastaneye yatrcaz ustunu basini giydiriyorz gecen sene bu zamanlar dolabin hepsini dagitti sunumu giydirsem bunumu giydirsem diye bende gorucuye cikarmiyoruz hastaneye goturuyoruz dedim. Dagitti hii gelince toplarsin dedi gitti sezaryenliyim ilk haftam bide d
Camasir asiyorum bitmek uzere bana toplatti pijamalari bi yana ustleri bi yana astirdi neyymiss goren ne harat gelin desinmis :)) ben dikislerden zor dogruluyorum
İsitici kullandık 1 hafta kadar 3luye takma cekmiyo dedik gitmis takmış gece kizim agladi uyandim baktim priz yaniyo hemen esimi kaldirdim sabah niye taktin bak yaniyoduk dedim banane baksaydinz dedi :/
1,488,961 soru
24,337,646 cevap
345,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın