Kizlar tam cikmayan yirmilik disim hafiften çürümüş gri gbi kuçuk biyeri dolgu yaparlarmi gebeliktn öturu bilgsi olan warmi
Aktardan karanfil yağı al onu kullan canım gebeliğin bitene kadar Sonra icabına bakarsın bende öyle idare ettim
hamileyken bana yapmadilar cnm dolgu birde doktordan kagt istyolar hamileye bakmiyolar yoksa Allah yardmcn olsun dis agrisi zor
Tam 9 aydir cekiyorum bu aciyi iki taraftada yara oldu dış etlerim bu ay doğuruyorum inşaallah önümüzdeki ay icabına bakicam)
Ben ağlaya ağlaya gittim nolur çekin diye yalvardım hekim o halde azarladı beni çekemem dedi dr umu aradım bebek riksli duruma düşer sakin bişey yaptırma dedi.
Eve geldim bol bol kekik çiğnedim bide gece yAtarken dişime karanfil yağına pamuk batırıp arasına koydum 2 günde hiç bişey kalmadı aylardır kırık dişle geziyorum ağrı yok ama;)
Benim de yirmilik dişim hamileyken çıktı diş ağrısı çok zor ya malesef bişey yapmıyorlar hamilelere bide ben şey yapmıştım eczaneler de bebekler için diş jeli varya ağrıyı kesiyor ondan alıp kullandım dentinox adı iyi gelmişti bana bi süre olsun ağrıyı geçiriyor
151,924 soru
3,812,089 cevap
11,321 kullanıcı