kızlar az önceki postumda da paylaştım benim arkadaşım bize gelmişti bugün yeni tanıştığm kadınla aşırı derece fazlasıyla konuştu ve gerçekten full çenesi hiç yorulmadan konuştu ve sesi kısık olduğu halde bağıra bağıra konuşuyor beni hiç konuşturmadı bana sürekli zayıfsın zayıfsın dedi hiç ağzından maşallah kelimesi çıkmadı sürekli boyunuzun zayıfsın deyip durdu ben dedim ki ben de işte ikinci çocuğu yapmayı düşünmüyorum zaten yapma yaşın geçmiş daha 30 yaşındayım bu arada ve 30 yaşında durmuyorum şu anda gitti ama şu an kendimi acayip kötü hissediyorum mi ilgileneyim tuttu kafam ağrıdı midem bulanıyor üst üste kahveler içiyorum kendime gelmek için elim ayağımdan can gitti aşırı derece konuşuyor haddinden fazla konuşuyor ben ilk defa hayatımda bu kadar konuşan ve dinlemeyen konuşurken yorulmayan birini gördüm Bir de ekstra konuşuyor ama ben bir şey anlatacağım beni dinlemiyor sözümü yarıda kesip devam ediyor anlatacağı şeye sadece dinliyorum ben ne yapabilirim bana bir fikir verin ben bu insanla görüşmeye devam edeyim mi yoksa kibarca bir bay bay mı yapayım çok iyi bir insan aslında saf kalpli ama hiçbir şekilde konuşurken dinlemiyor ve benim bana zayıfsın zayıfsın deyip duruyor ben kesildim yani