0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar az önceki postumda da paylaştım benim arkadaşım bize gelmişti bugün yeni tanıştığm kadınla aşırı derece fazlasıyla konuştu ve gerçekten full çenesi hiç yorulmadan konuştu ve sesi kısık olduğu halde bağıra bağıra konuşuyor beni hiç konuşturmadı bana sürekli zayıfsın zayıfsın dedi hiç ağzından maşallah kelimesi çıkmadı sürekli boyunuzun zayıfsın deyip durdu ben dedim ki ben de işte ikinci çocuğu yapmayı düşünmüyorum zaten yapma yaşın geçmiş daha 30 yaşındayım bu arada ve 30 yaşında durmuyorum şu anda gitti ama şu an kendimi acayip kötü hissediyorum mi ilgileneyim tuttu kafam ağrıdı midem bulanıyor üst üste kahveler içiyorum kendime gelmek için elim ayağımdan can gitti aşırı derece konuşuyor haddinden fazla konuşuyor ben ilk defa hayatımda bu kadar konuşan ve dinlemeyen konuşurken yorulmayan birini gördüm Bir de ekstra konuşuyor ama ben bir şey anlatacağım beni dinlemiyor sözümü yarıda kesip devam ediyor anlatacağı şeye sadece dinliyorum ben ne yapabilirim bana bir fikir verin ben bu insanla görüşmeye devam edeyim mi yoksa kibarca bir bay bay mı yapayım çok iyi bir insan aslında saf kalpli ama hiçbir şekilde konuşurken dinlemiyor ve benim bana zayıfsın zayıfsın deyip duruyor ben kesildim yani

10 Cevaplar

+5 oy
(2,654 puan) tarafından
Ben üzüldüm o kadın adına. Daha yeni tanıştığın insan hakkında bu kaçıncı dedikodu postu ? 
tarafından
lütfen ama lütfen sacmalamayn ve böyle kötü yorum yapcaksanz postumdan gidin
(2,654 puan) tarafından
Al dedikodu postun sana kalsın.
(3,948 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya +++ mübarek günde bari ağzınıza kilit vurun
(2,654 puan) tarafından
Evet gerçekten anlam veremiyorum hayır madem bu kadar rahatsizsin kes bağını otur yerine. Böyle dedikodu yapınca ne geçiyor eline anlamış değilim.
-Reklam-
+2 oy
(3,297 puan) tarafından
Ay bide bayıl Feriha kacinci post bu
tarafından
tamam sen dedin diye baylcam
(3,297 puan) tarafından
Önceden misafir bereketi ile gelirdi bereket filan koymadın misafirde
tarafından
he ya sorma
(4,105 puan) tarafından
Ahahahah ya çok güldüm
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Valla canım kusura bakma ama millet 40 ınfan sonra yapıyor cocugu sen kaldı ki 30 yaşındasın ona sen karar verebilirsin bide herkesin yapısı farklı tabii bende hiç sevmem çok konuşan insanı benimde başım agrır sinir olurum bence kısaca bir bay bay 
tarafından
çok haklısın bencede ya acayip darlandm
0 oy
tarafından
Tamam da canm bu kadar kendini kasmana gerek yok. Konuştuysa konuştu birdaha kabul etmezsn evine olur biter 
tarafından
yok oda çağıracak gitmiycem
tarafından
Gitme işim var de . Çok basit migreninin tutacağı bardak bardak kahve içeceğin birşey yok yani ortada sakin ol kasma kendini
tarafından
tamam canm teşekkürler
0 oy
tarafından
Bir daha görüşme olsun bitsin. Benim de oyle ilk tanışmada içime sinmeyen kişiler oldu daha ikinci görüşme hiç yasanmadi çünkü baştan net olarak bitirdim kafam rahat.  Nazar için de oku okut kendini nazar duaları aç evd .sesli şekilde bir de evi sirkeyle temizle tamamdir. 
tarafından
tamam canm teşekkürler ayağa kalkamyorum kalktgm an yapcam
0 oy
tarafından
Ben insanları önce tanıyıp sonra arkadaşlık ederim önce arkadaş olup sonra tanıyınca sonra hayatındsn çıkarmak sıkıntı oluyor 
tarafından
çok haklısın çokkkk
0 oy
(7,572 puan) tarafından
Konuşmasında sıkıntı yok ama sana konuşma fırsatı vermiyorsa dk düşünme sokma hayatına. Vardı benim böyle bir arkadaşım konuşur konuşur dinlemez lafalarimi önemsemez. S.iktir çektim çok bile dayandım 4 yıl 
tarafından
ya iste konussun zaten ben sohbet li insan severim ama beni hic dinlemiyo hiç ama sadece geldi geleli o konuştu yani düşün
0 oy
(8,356 puan) tarafından

Sende bağır lafını kes öyle saf gibi dinlersen o konuşsun sen bastır :)

0 oy
(9,612 puan) tarafından
Gercekten kotu hıssettırerek evımden ayrılan 7 yıllık komsumun üzerini çizdim. Mesafe koydum o da bunu beklıyo gibi geri dönüş yapmadı. Bitti komsulugumuz
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Ay ben gelemem ya öyle şeye senin yerinde olsam bende aynı ağırlığı yaşardım benzer bi post daha var onada yazdım ben kısık sesle mantıklı düzgün birbirini dinleyerek sohbet edemesem basım ağrır gelemem öyle şeye ben görüşmedim heralde daha ya Allah kalbi gibi iyilerle karşılaştırsın onu dinleyecek kişilerle tabi :)

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 717 göst.
2 Şubat 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 749 göst.
27 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Cemrenin mamasi (9,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
12 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,891 soru

12,165,285 cevap

36,622 kullanıcı

...