Valla ben oglum okula gidince baslamistim hem esim hem ben calistik kaynanam vefat etti annemde cok uzak mesafede yasadigi icin bakamadi. Esim isten sonra oglumu okuldan alip yemegi vs yapti fakat cok zor dayandi ve artik kadin sen calisma isi birak bu boyle olmaz deyince 1 hafta sonra isi birakmistim buda ona bi ders oldu. Ama Allaha sukur suan durumumuz iyi sonucta rizki Allah veriyor. Sen her ay bi 100 200 koseye koysan cogalirda cogalir valla
Öğretmenliğime başlamak için tam 2.5 yaşındayken oğlumu kayınvalideme bırakmıştım yol vs derken 9 saat ayrı kalıyorduk. Pandemi çocuğu olduğu için kimseyi görmediğimizden birbirimize aşırı bağlıydık 2 ay giderken arkamdan ağladı o ağladikca kendimi sorguladım ben de ağlamıştım. O süreçteyken günlük telefon aciyordum oğlumla 3-5 dk konuşuyordum. Okuldan ona oyuncaklar abur cuburlar getireceğimi söylüyordum. Ve sözümünde arkasinda durdum her almaya gittiğimde bir gün meyve suyu götürdüm bir gün şeker bir gün süt bir gün araba.( Alışkanlık haline gelir diyen olabilir ama o mesafeyi korumak sizin elinizde yeri geldi bir gün annecim param kalmamıştı bugün alamadım ama seninle çok güzel oyunlar oynayabiliriz dedim ) Şuan 4 yaşında alıştı artık ama ara ara yine sorar bana ne aldın annecim diye en azından ağlamiyor gözüm arkada kalmıyor. Evet gelinceye kadar seni o kadar özleyecek ki yorgunluğunu bilmeyecek 2 saat seninle oyun oynamak isteyecek buna da hazırlıklı ol ama daha anne yavrusu çok normal
1,501,990 soru
24,524,891 cevap
359,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın