0 oy
1,142 göst.
Aile kategorisinde (1,725 puan) tarafından

Kızım 2 yaşında bebeğim 4 aylık üçüncü çocuğu düşünüyorum sizce çok mu zor olur 

Yaşım 23 bakabilirmym acaba 

62 Cevaplar

0 oy
(4,740 puan) tarafından
4 çocuğum var 3. Den sonrası zorladı beni yaş geçince heralde gebeliği bile çok zordu 
(1,725 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
Benimde 5 yaşında oğlum 2 yaşında kizim vardı 3. Bebeğim doğduğunda aşırı zorlandım büyütüp tekrar isterseniz hamile kalin canına eziyetten başka bişey değil şahsım adına böyle söyleyebilirim 3. Gebelik supriz oldu benim için ama gerçekten zor 
0 oy
(14 puan) tarafından
Bence cocugun akıllı olması sizin maddi manevi yetişe bilme durumunuza göre değişir. Benim de 10 yaş 5 yaş 3 yaş cpcuklarım var 11 haftalık hamileyim.  Cpk sukur akıllılar yetişiyoruz eşimle beraber cok cocuk da seviyoruz Rabbim de verdi  
(1,725 puan) tarafından
Eşim istemiyor ama haklı olarak ikisi çok küçük diyor
0 oy
(1,412 puan) tarafından
30 yaşına gircem kızım 2 yaşında 6 haftalık hamileym. 2 ÇOCUK düşünüyorum hem maddi hem manevî olarak yetebileceğimi sanmıyorum 
(1,725 puan) tarafından
Öyle düşünme yetersin inşallah
0 oy
(7,567 puan) tarafından
Anlaşılan bebeklerin sakin. Ama yaşın genç birazda hayatı yaşamanı gezip eğlenmeni tavsiye ederim. 
(1,725 puan) tarafından
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim çocuklarım sakin değil vazgeçtim zaten
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Bana göre zor değil .. kişiden kişiye değişir bu durum.. benim 4 tane çok şükür. Ama senin ki daha 4 aylık mış birazdaha bekle benimkiler ilk 3 nün araları 2.5 yaş var.  3 ile 4 arası 8 yaş..
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Annenin yapısı ve çocuğun da yapısıyla doğrudan orantılı . Çocuk vardır 5 tane sesi çıkmaz çocuk vardır bir tane ama 10 çocuğa bedel. Sadece bakabilmenin zorluğu açısından söylüyorum bunun eğitimi , aile terbiyesi, sorumluk öğretmesi, maddi zorlukları saymıyorum. Ben şahsen iki çocuk yeterli diye düşünüyorum 
0 oy
(947 puan) tarafından
2 tanesi bile çok zor  3. Daha daha da zor  olur. 3 çocuklu hayat eve mahkumiyettir. Küçük çocuklarlA biryere gidilmez
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bence bu tamamen maddiyatla alakalı. :D
0 oy
(75 puan) tarafından
Kişiden kişiye değilde çocuktan çocuğa değişir biri hiparaktif asla durmayan Bi çocuk son postumu okursan anlarsın diğeri kolik bidaha çocukmu tövbe 
(1,725 puan) tarafından
Benim büyük kızım 10 çocuğa bedel
(75 puan) tarafından
Bide benim son postu oku gerçekten iyi değilim Bi gecede başımı yastığa koyduğumda bugün çok güzel bigundu desem
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Kız anam çok cesursunuz gençler olarak :) 
0 oy
(1,820 puan) tarafından
İki buçuk yaşında oğlum 27 haftalık ta hamileyim bebiş doğunca oğlum 3 olacak nerdeyse çok korkuyorum ya bakamazsam yenemezsem diye sende ki ne cesaret ya bide daha küçüksün acelen ne 
0 oy
tarafından
Kızım 3 e geliyor:D 2. Cesaret edemedim tüpleri mü kapatsam diye düşünüyorum aynı yaştayız ahahaha
(1,725 puan) tarafından
Yok kız bağlatma lazım olur sana bana da bazen o hey heyler geliyor
tarafından
:D korkuyorum herkes bide rüyamda hamilesin vs diyor aklım çıkıyor
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bakabilirsen çok değil bakamayana bir çocuk bile çok benim kardeşimin dört tane var hepside oğlan ve çok hareketliler hepsine çok güzel bakıyor benim de 14 yaşında kızım 12 aylık oğlum var yerinde durmuyor bir tane daha aynısından olsa güvenem kendime gerçi senin yaş daha genç ben 42 yaşındayım yaş ilerleyince tahammül seviyesi azalıyor
0 oy
(774 puan) tarafından
3cocuk iyiydi de dördüncü olunca yandım resmen
0 oy
tarafından
4 tane var benim 13 13 10 ve 2 yaşında kafama huni takip gezecem yakında onlar beraber büyüsün diye verdiğim kararlar anami belledi psikolojim bozuldu 

NOT:lan sevda bana hamilesin deme
tarafından
Aa pardon 13 12 10 2 olacakti
tarafından
10 yaşındaki çocuktan sonra 4.ye baya ara verip yapmaya nasıl karar verdin bacım :D
tarafından
Aslında hiç düşünmüyordum hatta soranlara kaderimde yoksa planlarimda yok falan diyordum sonra arada  baya zaman geçince bi anda çocuk istiyorum dedim ama Eşim istemedi olmaz falan dedi kavgasını bile yaptım en sonunda doğurdum 4.yu hahsbhsbd demekki kaderimde varmış
tarafından
Ben 1.de diyorum onu bakalım:D
tarafından
Nasibinde varsa istediğin kadar isteme olur Rabbım hayırlısını versin canım
0 oy
(291 puan) tarafından
Yasinin kucuklugune veriyorum bu cesareti :)
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Daha çok küçükler ya benim 2. Kızım doğduğunda büyük 5 yaşındaydı iyi ki beklemişim diyorum ve 3. Çocuk hiç düşünmüyorum :)
0 oy
tarafından
Çocuk zor çocuk bacım.
0 oy
(8,356 puan) tarafından
2. Çocuğum var zorlanıyorum .

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 170 göst.
0 oy
28 cevap 846 göst.

405,725 soru