0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çok batıyor yutkunurken falan kulaklarım ağrıyor çektirmeye korkuyorum ağrısı iicin ne yapabilirim dönem donem gelip gidiyor ağrı siddetlendi yarı gömülu fikriniz var mı veya cektirenler 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
ya benmde var böyle sorunum disciye gittim gömülü diye cerahha git onlar ceksn dedi kesiyle yani dikiş atılacak korkudan gidemiyorm
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
Korkma iyi bi doktor bulursan normal diş gibi cekiyo ben 4 yıl çektim günlerce ağzımı açıp şu bile icemediğimi bilirim berbat bişey ve geçmiyo  sık sık tutuyo devlete gittim damağı yarıp alcaz bi nevi ameliyat dedi gömülüydü benimkide sonra bi doktor bulduk kendi muayenehane si vardı yaşlıydı bi röntgen çektir gel dedi gittim uyuşturup çekti ne çekerken ne sonrasında hiç bi ağrı sorun yaşamadım 4 yıl çektiğim çileye yanarım iyi bi doktor bul kurtul başka türlü hiçbisey fayda etmiyo
tarafından
Özele gideceğim bende tşk ederim
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Ben cektirdim ve nedennn cekmisim bu acıyı kendime bu kotulugu neden yapmisim dedim.Yarim saatlik sifir acı bir işlem öyle bir uyusturuyorlar ki tüm agzimı kesip atsalar hissetmezdim o derece.Sonrası ilk gün hafif ağrı 2 güne tertemiz.
tarafından
Kadın doktoea önce dış çektirdim hiisettim ve zor çekti zayıftı erkek doktor daha iyi olur deniyor doğru mu
(1,148 puan) tarafından
Hiç kadin doktora denk gelmedim,ama diş cekmek biraz kol istiyor yani mantikli olabilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Esma❤️Yasar (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 278 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 196 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,515 soru

12,231,598 cevap

36,879 kullanıcı

...