Kızlar nerden başlayım bilmiyorum gerçekten en başından salı günüydü sanırım ben annemgile gittim yakın ya yürüyerek gittim geldim yolda erik ağacı gördüm canım çekti 5 aylık hamileyim tamam mı neyse kimin olduğunu biliyor um ama haram diye almadım eşim inşaatta benim akşam mesajlasiyoruz ona söyledim canım çok çekti dedim aldırmayım dedi bende babannen pazara gidince aldiririm dedim konu kapandı yarım saat sonra eşim babannesini aradı canı erik çekmiş alın unutmayın falan dedi oda kızdı bana soylemiyor sana niye söylüyor falan dedi bende eşime kızdım niye söyledin diye biz bunun üzerine eşimle baya tartıştık eski konular açıldı vesayre derken 3 4 gündür konuşmuyor duk bugün neyse dedim eşimi aradım niye aradın falan diyip tersledi bende yüzüne kapatıp mesaj olarak ağzına ne gelirse saydım ben eşime bir şey souleyemiycek miyim herşeyin hesabını onlara mi vercem dedim eski konular da açıldı demiştim yaa onları da döktüm ortaya yeter artık ben Kurban Bayramı'nda gitcem babamın evine dedim seni adam olacağın yok ayrılık diyorum kabul etmiyor sun dedim ben senin için ailemi bıraktım sen benim için 2 çocuğun için aileni bırakamıyor sun yazıklar olsun sana dedim ben senden boşanınca gidersiniz layığıyla başka birini alırsın ama onu baş üstünde gezdirirsin dedim dahaneler neler bitirdim yani gözümde artık sonra eşimde sabret 5 6 seneye ayircam seni dedi niye 5 6 sene dedim bunların bı dükkan kat var onların üstüne 2kat ev yapacaklar onları yapalım babama söz verdim dedi onu borcu bitsin ayircam dedi bizim oturduğumuz ev 2 katlı alt kat boş orayı donatcaz eşya falan almayı düşünüyoruz hem çocuklar büyürler dedi bilmiyorum bu kararı 3 sene sonra aldık eşimi çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum 1 kızımız var 2. Yolda plansız oldu yoksa düşünmüyor dum inşallah rabbime tek duam şu evden çıkmak